Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a Nagy Ő?

Figyelt kérdés
Hogyha életünk legutolsó szakaszába végiggondoljuk az összes szerelmünket és velük való kapcsolatunkat, vajon ki fog emelkedni valaki, valaki akit igazán és mindennél jobban szerettünk? Akiért tűzbe mentünk volna? Akivel a legboldogabbak lehettünk, és örökké szeretni fogjuk egymást? Vajon létezik Ő, az egyetlen személy, aki kitűnik a többiek közül, akit egész életünkben keresünk?
2012. nov. 25. 12:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Létezik.
2012. nov. 25. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Én szerintem létezik! :) Mindenkinek megvan a maga párja...:)
 3/15 anonim ***** válasza:
Minden korszaknak meg van a nagy szerelme, de életünk vége felé egy mellett letáborozunk, akit szeretünk, de a szerelem ilyenkor már csak szeretet fázisban működik. Sokkal fontosabb szerepe lesz az együttélésnek: összeszokás, közös élmények, közös gondok!
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Shift+ő
2012. nov. 25. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenkinek létezik a nagy Ő. Például egy elmebeteg pszihiátriára zárt betegnek soha nem lesz nagy Ő-je.
2012. nov. 25. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Minden barom szerelmes a tűzbe menne még az élete leghulladékabb párja miatt is a tetszési szakaszban. A szerelem bolonddá tesz! AZtán fog fehérje ki, unalom be! AZtán kiábrándulás. Így szoktak ezek lenni. Van nagy ő, nem a Gnuszály Sandor, hanem az akivel éppen aktuálisan tengeted az életedet. Mert még egyenlőre abban a tévhitben vayg, hogy ő az igazi, nem találtál még egyenlőre jobbat. Majd ha igen, akkor az lesz a következő halálosan nagyon szeretem nagy Ű
2012. nov. 25. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
nagy ő létezik,de csak az a sokadik ember lesz
2012. nov. 25. 13:18
 8/15 Shai-Hulud ***** válasza:
Persze, itt vagyok, szólítottál? :-)
2012. nov. 25. 13:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy az ember életében van 1-2 személy, aki lehet az Igazi. Csak észre kell venni ezeket az embereket, akik lehetőségek az élettől és élni ezzel a lehetőséggel.

Tehát szerintem ha már olyan szerencsés lesz valaki egyszer, hogy egy számára rendkívüli és értékes személlyel hozza össze a sors, akkor azt meg kell becsülni és közösen tenni a kapcsolatért, összecsiszolódni és együtt fejlődni. Jobb esetben életed utolsó szakaszában az lesz melletted, aki a nagy Ő. :)

Amit leírtál, az már az a fázis mikor egyszer rájössz, hogy volt olyan szerencséd, hogy az utadba sodort egy nagyszerű embert az életedbe a sors, de te hagytad elmenni. Ezért kell ébernek lenni, és időben észrevenni az másik értékeit és addig megbecsülni, amíg még lehet.

2012. nov. 25. 13:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos... tegyük fel, hogy a nagy Ő ember, és nem lehet semmilyen állat, vagy földönkívüli létforma.

Tegyük fel továbbá, hogy mindenképp a Földön él, tehát ha esetleg élnének emberek más bolygón, zárjuk ki őket is, a gondolatkísérlet kedvéért.

De, jó napom van, tegyük fel azt is, hogy a nagy Ő ellenkező nemű... nem akarok senkit megsérteni, látni fogjuk, semmi jelentősége.

Vegyük úgy, hogy 7 milliárd ember él a Földön. Fogjuk rá, hogy nagyjából 3,5 milliárd ebből ellenkező nemű Veled.

Mondjuk 14 éves korodtól 70 éves korodig számolom úgy, hogy aktívan párt keresel - szerintem megint rendes voltam.

Tehát 56 év alatt ki kell próbálnod 3,5 milliárd ember felét, hogy 50%-nál nagyobb esélyed legyen megtalálni a nagy Ő-t.

Tegyük fel, hogy nagy Ő-t megszereted első látásra mindenképp, így elég egy db randi.

Egy év 365,25 nap, 56 év 20454 nap tehát.

Nagyjából 14-70 éves korodig naponta 850 ezer emberrel kell randiznod (durván lefele kerekítve), ha jól számoltam, hogy a fenti kikötések mellett 50% feletti esélyed legyen megtalálni a nagy Ő-t.

Sok sikert!:)

P.s.: Ha valamit rosszul számoltam, jelezzétek, ez egy fontos kérdés.

22/F

2012. nov. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!