Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a Nagy Ő?
Én úgy gondolom, hogy az ember életében van 1-2 személy, aki lehet az Igazi. Csak észre kell venni ezeket az embereket, akik lehetőségek az élettől és élni ezzel a lehetőséggel.
Tehát szerintem ha már olyan szerencsés lesz valaki egyszer, hogy egy számára rendkívüli és értékes személlyel hozza össze a sors, akkor azt meg kell becsülni és közösen tenni a kapcsolatért, összecsiszolódni és együtt fejlődni. Jobb esetben életed utolsó szakaszában az lesz melletted, aki a nagy Ő. :)
Amit leírtál, az már az a fázis mikor egyszer rájössz, hogy volt olyan szerencséd, hogy az utadba sodort egy nagyszerű embert az életedbe a sors, de te hagytad elmenni. Ezért kell ébernek lenni, és időben észrevenni az másik értékeit és addig megbecsülni, amíg még lehet.
Nos... tegyük fel, hogy a nagy Ő ember, és nem lehet semmilyen állat, vagy földönkívüli létforma.
Tegyük fel továbbá, hogy mindenképp a Földön él, tehát ha esetleg élnének emberek más bolygón, zárjuk ki őket is, a gondolatkísérlet kedvéért.
De, jó napom van, tegyük fel azt is, hogy a nagy Ő ellenkező nemű... nem akarok senkit megsérteni, látni fogjuk, semmi jelentősége.
Vegyük úgy, hogy 7 milliárd ember él a Földön. Fogjuk rá, hogy nagyjából 3,5 milliárd ebből ellenkező nemű Veled.
Mondjuk 14 éves korodtól 70 éves korodig számolom úgy, hogy aktívan párt keresel - szerintem megint rendes voltam.
Tehát 56 év alatt ki kell próbálnod 3,5 milliárd ember felét, hogy 50%-nál nagyobb esélyed legyen megtalálni a nagy Ő-t.
Tegyük fel, hogy nagy Ő-t megszereted első látásra mindenképp, így elég egy db randi.
Egy év 365,25 nap, 56 év 20454 nap tehát.
Nagyjából 14-70 éves korodig naponta 850 ezer emberrel kell randiznod (durván lefele kerekítve), ha jól számoltam, hogy a fenti kikötések mellett 50% feletti esélyed legyen megtalálni a nagy Ő-t.
Sok sikert!:)
P.s.: Ha valamit rosszul számoltam, jelezzétek, ez egy fontos kérdés.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!