Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok, nagyon szerelmes. A párommal jövőre tervezzük az esküvőt. Mióta együtt élünk, 2 hónapja...egyszerűen megőrjít az anyja. Szinte 2 naponta jön, itt vacsorázik, előre nem is szól, csak beállít. Sőt egyik nap, munkából hazaesek,látom már ő főzi a vacsit...Eddig tűrtem, de most már kezd sok lenni. Párom ötlete volt, hogy menjünk el néhány napra Rómába, afféle előnászútra. Nagyon boldog voltam.:) Na ezt elmesélte tegnap este az anyukának... Ő még sose volt Rómában, megjegyzem én se. S kérdi a fiát nem lehetne pótágyazható szobát kivenni, annyira szeretne ő is jönni. Erre párom megkérdi ott tőlem, előtte, jöhet anyu is? Mondom, hát hogyne... Nem akartam leendő anyósom előtt azt mondani, hogy nem igazán jó ötlet ez, enyhén szólva. Én kettesben akartam romantikázni, azt hittem a párom is, de jön az anyja. Mi lesz később? Miért nem tudta azt mondani, hogy nem anyu, kettesben megyünk...:( Mi a fenét csináljak? Nagyon dühít.2012. nov. 25. 11:02
11/12 anonim válasza:
nagyon gondold meg hogy hozzámész -e mert ne ess abba a hibába amibe én!!!!!!!!!
én ilyen helyzet miatt nagyon elrontottam az életem!!!!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó. Elmeséled mi történt?
2012. nov. 25. 14:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!