Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélyem nála?
26 éves lány vagyok, és ő, /a ffi/ 30.
Állitólag neki is a belső tulik számitanak, mint nekem. Tegyük fel, hogy tetszem neki külsőre, de van egy nagy különbség köztünk, és ez szerintem elég gáz. Ő sokkal műveltebb, iskolázottabb mint én. Nekem meg csak szakközépim van mindössze. Ugye lehet ez akadály köztünk, majd a későbbiekben, ha netán kialakulna valami kapcsolatunk...? Attól tartok, hogy netán idővel nem utalna - e erre ? Nem vetné - e a szememre ? Szeretném őt magamnak, de mi van hogy ha hasonló iskolázottságú nő illene hozzá, nem pedig én ? Sokkal magasabb szinten van mint én, és érettebb is. Persze intelligensnek tartom magam, az alacsony iskolázottságom ellenére. /Ő egyetemen tanit/. Szóval szerintetek, hozzáillő lehetek ennek ellenére ? Amúgy jó a nyelvérzékem is például..., nem vagyok buta.
nem ezen fog múlni elhiheted:)
ha tetszel neki akkor te tetszel, persze hallottam már olyat amikor nehezményezték a családtagok...de az meg kit érdekel...ha szeretni fog akkor magad miatt fog ;)
Ez egy szabály,ha mindig parázol valamin, az be is jön... Én pl. régebben egy öregebb lánynál voltam úgy, hogy jaj csak azt ne kérdezze, hogy mégis hány éves vagyok, erre meg is kérdezte rövid időn belül...
De ez másabb és semmiképp sem kellene... Aki ilyen miatt szóba se áll, az nem hogy rendes az bunkó... Pl. Ismerek pár ilyen agyoniskolázott embereket(bulit még nem látott)
Viszont a normális embereknél nem nagyon kéne ilyennek témának lennie, mert gondolom az elkövetkezendő "években" nem az lesz napi szinten a téma, hogy mit tanultatok anno az iskolában ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!