Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányban vagyok csajozáskor, ha nincs felsőfokú végzettségem és nem keresek túlságosan jól (100 ezer alatt)?
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a GYK-s kollégáiddal és alapítsátok meg a "20 ÉVEN FELÜLI, GYK-N PICSOGÓ, MINDENRE KIFOGÁST TALÁLÓ, A CSAJOK PEDIG MIND ANYAGIASAK SZAKSZERVEZETÉt".
Utána egységesen lehetne fellépni. Például tüntetnétek az EÜ Minisztérium előtt, hogy minden nőnemű embriót vetessenek el, mert csak szenvedést hoznak a világra. Továbbá lehetne lobbizni az egyetemek, főiskolák és konditermek bezárásáért, az autók ÁFÁ-jának a 100000%-os emelésért, a nők munkába állásának betiltásáért és hasonló dolgokért.
"csakis ilyen divatvégzettségek mint gépész, vagy villamosmérnök, fogorvos, orvos, állatorvos, gyógyszerész, jogász, közgazdász, mérnök informatikus"
Ezek nem divatvégzettségek, hanem azok amikből hiány van. Alapvetően nem kéne irigynek lenni. Az egyetemistákat is mindenki próbálja úgy beállítani hogy gazdag kis hülyegyerekek, és oda csak pénz kell. Nem igazán. Több éves kitartás és munka, és hidd el, van olyan csoporttársam akinek csak az egyik szülője dolgozik, ő is minimálbéren. Mégis itt van, és küzd. Hogy miért? Mert képes elmenni még egyetem mellett dolgozni, hogy ne a szüleinek kelljen fizetni, ott a szociális támogatás, ösztöndíj amiért nagyon sokat tanul, és kb többet kap mint a saját anyja egy hónapban. Emellett még tanul is. Ilyenek is vannak. Legtöbbször, a nagyon gazdag emberek szegény családból származnak, mert ki akarnak törni a "nyomorból" és a nélkülözésből amit gyerekkorukban átéltek, és mindent megtesznek ezért. Na kicsit elkalandoztam...
Egyébként meg, még jó hogy egy kitartó, okos, céltudatos férfi jobban tetszik a nőknek, mint az aki nem ilyen. És ez nem végzettség kérdése. Szakmunkásként is lehetsz intelligens, lehetnek nagy céljaid, de aki meg van elégedve azzal hogy vegetál 80ezerért egy helyen, és NEM IS AKAR változtatni, az ne csodálkozzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!