Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányban vagyok csajozáskor, ha nincs felsőfokú végzettségem és nem keresek túlságosan jól (100 ezer alatt)?
Nézd, önmagában nekem sem a végzettség, sem a kereset nem döntő szempont, senkit nem vetek meg vagy el azért, mert nem végzett egyetemet, vagy nincs jól kereső zsíros állása. Nem ezen múlik a szeretet.
De, ha nem érzem azt, hogy törekszik valaki (nem kifejezetten a pénzre, hanem a folyamatos fejlődésre, továbblépésre...), ha nincsenek valakinek tervei, elképzelései, hanem megvan azzal, hogy ő utcát seper (nem az utcaseprők ellen beszélek!), és még 30 év múlva is ezt akarja csinálni... Akkor az azért nem jó pont, valljuk be.
Ugyanakkor egy jó és igényes asztalos pl... Azon mit kéne lenézni? Csodálom inkább!! És ez sok szakmára igaz.
,,nem a végzettség számít,vagy a pénz,hanem hogy szeressen,megbecsüljön,és jól lehessen vele beszélgetni."
Kár, hogy ilyen lány a való életben még nem született aki Így vélekedik. Már megint álszenteskednek a gyks lányok ha jól látom. Nem számít külső, se pénz, se semmi más. Ez mese tejszínhabbal.
Hát én nem azt veszem figyelembe először, hogy milyen végzettsége van.
Az én barátom most foiskolas, de nem ez alapján jöttem össze vele. Én még csak most végzem el a kozepsulit.
18/L
Írd már le, hogy hogyan zajlik nálad a "csajozás". Mert a leírásod alapján így néz ki:
Odamész egy csinos lányhoz és a következő diskurzus játszódik le:
Te: Szia!
Lány: Hellóka!
T: Kő' kóla,
L: Igen, köszi.
T: Tessék, itt van. Jössz topogni?
L: Igen, csak mondd már el, hogy mi a végzettséged, itt van a diplomád?
T: Szakmunkás.
L: Akkor legalább egy jövedelemigazolást kérek.
T: <100rupó
L: Sajnálom, elutasítalak, mivel nem találtalak partiképesnek. Fellebbezésnek helye nincs. Viszlát!
Eléggé életszerűnek tűnik a feni beszélgetés...
Másrészt, ha te ilyen ultraigényes vagy a lányok terén, akkor magaddal szemben is legyél ilyen igényes! Ha szerinted ez minden problémád gyökere, akkor vegyél fel diákhitelt és végezz el valamilyen "divatszakmát" és máris egyenesbe jössz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!