Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtölésért szakítani?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel a barátairól beszélgettünk, és mondta, hogy az egyik barátnője megcsalta a paliját, de megbocsátott neki.

Mondom én egy flörtért is dobtam volna, nem hogy megcsalásért. erre barátnőm zavartan mondta, hogy nincs abban semmi, ő is szokott néha munkahelyen vagy ha leszólítják buszmegállóba, ilyesmi. Erre én kiakadtam, elküldtem haza. Most eléggé fasírtban vagyunk.

Ti mit tennétek a helyemben, hogy ha a barátnőtök ilyen nyíltan bevallaná, hogy ő is szokott néha ártatlan flörtölgetésekbe belemenni?

2012. nov. 23. 14:25
 1/8 canadafan ***** válasza:
A flört önmagában nem szándékot jelez, teljesen ártatlan dolog. Ilyesmi miatt biztos nem szakítanék, főleg ha más megingás nem volt a kapcsolatban. Az, hogy "felvállalta" szintén azt jelzi, hogy nem nagy ügyről van szó és jó pont hogy őszinte. Azt nem írtad mennyi idősek vagytok. 32N
2012. nov. 23. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:

27 évesek.

Tudom, hogy ilyen tekintetben nagyon megoszlanak a vélemények, de azért nem a legjobb dolog tudni, hogy a hátam mögött a barátnőm kelleti magát más férfiaknak, még ha fizikailag nem is történik semmi.

Na mindegy, nálam nem fér bele, én szakítok, csak kíváncsi voltam, mik a vélemények.

2012. nov. 23. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy nézni szabad, a flörtölésnek is vannak fokozatai, ha már fűtött erotika van benne erős szexuális töltet az engem is zavarna. De amit mondott egy kis buszmegállós flört nem tűnik vészesnek. Amúgy örülj hogy kiderült őszinte és nem csal meg, iszonyat sok nő csalja titokban a barátját vagy minimum komolyan flörtöket folytat amiben már van egy kis tapi is, meghívatja magát stb, azt ami után kellemesen körül udvarolták, kicsit megtapizták közli hogy barája van és lelép mielőtt lesmárolnák. Jó esetben. Mert van akinél egy csők még nem megcsalás. Ezeket azért meséltem így el hogy szerintem örülhetsz a barátnődnek, inkább kérj bocsánatot hogy túlreagáltad a dolgot és megbízol benne. Ha a nő úgy érzi hogy nem bízol meg benne az nagyon gyilkolja a kapcsolatot,még a végén te lököd más karjába a túlzott féltéseddel.
2012. nov. 23. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Azért elég érdekes, hogy bevallja a flörtöket, és még én kérjek elnézést. Innentől meg bizalmat emlegetni elég bajos. Oké, hogy bevallotta, de megbízni biztos nem tudok már benne.

Az meg engem nem vigasztal, hogy más így meg úgy. Nekem így sem jó.

2012. nov. 23. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a kellemetlen, hogy ez így derült ki. Az is lehet, hogy nem csinálta volna, ha tudja, hogy téged kiborít, de a kiakadásod őt is megsértette.

A bizalomnak helye nálatok nem azért van, mert másoknál is szabad ilyet, hanem mert nyíltan elmondta neked, akkor sem titkolta, amikor elmondtad, hogy neked ez válóok. Ez alapján elég őszinte csajnak tűnik.

Flört és flört között óriási különbségek vannak. Ha kedvesen mosolyog egy pasira, és incselkedve válaszol a közeledésre, majd közli, hogy foglalt, abban nincs semmi. Ezt én még nem nevezném illegetésnek. Ellenben, ha tényleg illegeti magát másoknak, direkt kihívóan viselkedik, erotikus töltetű helyzetekbe keveredik, az engem is zavarna.

2012. nov. 23. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Flört=önbizalomgyarapítás.NEM HŰTLENSÉG!Gyanítom,szemrevaló a párod,ha pl buszmegállóban leszólítják.Nem csak a nőknek,a férfiaknak is hízelgő az elismerés.Ha veled szóbaelegyedne egy nő ilyen helyen,elfutnál?Nem esne jól?Vagy kérdezek mást:te,ha már így alakult,rá is másznál?!Hogy ezt bevallotta a párod,inkább jó pont,mert azt is sugallja,hogy nem lép félre,hisz akkor ezt sem mondta vna el.Nem érezte ezt bűnnek,mert nem is az.Kérd meg,ha ez nagyon zavar,hogy ne legyen nyitott a flörtökre,de emiatt butaság elveszíteni olyan nőt,akire büszkének kellene lenned... 29/l
2012. nov. 23. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Én nem flörtölgetek, ha olyan a szitu, egyből közlöm, hogy foglalt vagyok.

Még nagyon az elején nyilván megbeszéltük ezeket a dolgokat, mondtam akkor, hogy flört se.

Meg azért nem bevallotta, hanem ahogy én mondtam neki, hogy a flörtöt se bocsátanám meg, reflex-szerűen vágta rá, hogy azért néha ő is szokott, ergo elszólta magát. Azért írtam, hogy utána zavarodottan mondta, amit.

2012. nov. 23. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
De akkor sem akart hazudni neked, hanem bevallotta ami azért jó dolog. Szerintem túlságosan is felnagyítod az egészet, emiatt szakítani nagyon erős... érted ennél sokkal komolyabb konfliktusok vannak egy komoly kapcsolatban egy házasságban meg pláne. Minden nagyobb gondra nem lehet ez a megoldás mert az életben nem leszel boldog. Különben is nem szereted annyira hogy meg akard inkább oldani? Nem annyira fontos neked ez a lány? Mert ha nem akkor valóban nincs értelme a kapcsolatotoknak, mert valószínűleg nem szeretted igazán. Én ha szerelmes vagyok valakibe ennél sokkal komolyabb gondok közepette is megküzdenék a kapcsolatért.
2012. nov. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!