Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölésért szakítani?
Barátnőmmel a barátairól beszélgettünk, és mondta, hogy az egyik barátnője megcsalta a paliját, de megbocsátott neki.
Mondom én egy flörtért is dobtam volna, nem hogy megcsalásért. erre barátnőm zavartan mondta, hogy nincs abban semmi, ő is szokott néha munkahelyen vagy ha leszólítják buszmegállóba, ilyesmi. Erre én kiakadtam, elküldtem haza. Most eléggé fasírtban vagyunk.
Ti mit tennétek a helyemben, hogy ha a barátnőtök ilyen nyíltan bevallaná, hogy ő is szokott néha ártatlan flörtölgetésekbe belemenni?
27 évesek.
Tudom, hogy ilyen tekintetben nagyon megoszlanak a vélemények, de azért nem a legjobb dolog tudni, hogy a hátam mögött a barátnőm kelleti magát más férfiaknak, még ha fizikailag nem is történik semmi.
Na mindegy, nálam nem fér bele, én szakítok, csak kíváncsi voltam, mik a vélemények.
Azért elég érdekes, hogy bevallja a flörtöket, és még én kérjek elnézést. Innentől meg bizalmat emlegetni elég bajos. Oké, hogy bevallotta, de megbízni biztos nem tudok már benne.
Az meg engem nem vigasztal, hogy más így meg úgy. Nekem így sem jó.
Az a kellemetlen, hogy ez így derült ki. Az is lehet, hogy nem csinálta volna, ha tudja, hogy téged kiborít, de a kiakadásod őt is megsértette.
A bizalomnak helye nálatok nem azért van, mert másoknál is szabad ilyet, hanem mert nyíltan elmondta neked, akkor sem titkolta, amikor elmondtad, hogy neked ez válóok. Ez alapján elég őszinte csajnak tűnik.
Flört és flört között óriási különbségek vannak. Ha kedvesen mosolyog egy pasira, és incselkedve válaszol a közeledésre, majd közli, hogy foglalt, abban nincs semmi. Ezt én még nem nevezném illegetésnek. Ellenben, ha tényleg illegeti magát másoknak, direkt kihívóan viselkedik, erotikus töltetű helyzetekbe keveredik, az engem is zavarna.
Én nem flörtölgetek, ha olyan a szitu, egyből közlöm, hogy foglalt vagyok.
Még nagyon az elején nyilván megbeszéltük ezeket a dolgokat, mondtam akkor, hogy flört se.
Meg azért nem bevallotta, hanem ahogy én mondtam neki, hogy a flörtöt se bocsátanám meg, reflex-szerűen vágta rá, hogy azért néha ő is szokott, ergo elszólta magát. Azért írtam, hogy utána zavarodottan mondta, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!