Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki finoman, hogy ne írjon?
Nem rég szakítottam a barátommal, nagyon rosszul viselte. Azóta állandóan írogat, de már nagyon idegesít... Megmondtam neki egyszer, hogy ne írjon rám többet, de nem fogja fel, minden nap rám szokott írni, lájkolja a kiírásaimat, stb.
(Tudom, hogy most köcsögnek tűnök, de meg van az oka, hogy nem akarom vele tartani a kapcsolatot.)
Hogyan adjam tudtára, hogy ne írjon többet úgy, hogy ne sértődjön meg nagyon?
Itt nem kell finomkodni.
Egyszer már szóltál neki, nem fogta fel. Írj neki még egyszer kedvesen és érthetően, hogy legyen szíves és ne írjon a faladra, ne lájkoljon stb. te a továbbiakban nem szeretnéd tartani vele a kapcsolatot. Tiszteljen meg ennyivel.
Ha nem fogja fel, _tiltsd le_, probléma megoldva.
A vége az lesz, hogy le kell tiltanod.
Főleg, ha az a jó ok finisbe ér.
Úgyhogy inkább közöld vele nyíltan, hogy te úgy gondolod jobb lenne távolságot tartanotok, és mivel ezt ő nem tudja elfogadni, most szépen le fogod tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!