Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg ezt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg ezt finoman a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy barátnőm eléggé ku.rvásan viselkedik. Tudom, hogy gáz, hogy ezt gondolom róla, de azt hittem, ha huzamosabb ideig együtt leszünk, elhagyja majd, de nem így lett. 25 éves amúgy.

Kihívóan öltözködik, látszik rajta, hogy imádja, ha megbámulják más férfiak. Nem azt mondom, hogy flörtölget, de szereti kelletni magát. Érdekes módon akármilyen közösségbe kerül, a férfiakkal azonnal megtalálja a hangot, sokszor kap szexuális célzásokat, amiken csak röhög, meg belemegy a játékba. Szerintem az ilyen célzásokat csak azok a nők kapják, akiken látszik, hogy vevők rá, normális nő, ha van ilyen, azonnal elutasító, egyből a másik tudtára adja, hogy azért ezt nem kéne.

A másik oldalról meg nagyon érzem, hogy szeret.

2012. nov. 20. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
az hogy belemegy a játékba az azt jelenti, hogy ott helyben megdugják?
2012. nov. 20. 19:50
 2/9 TOMAtm ***** válasza:

most te féltékeny vagy?

szerintem nem gáz ez,ha mellette hűséges és szeret.és ha tényleg nem olyan aki kapható ilyesmire legfeljebb szóban flörtölget.mondjuk ha közben tapizzák is vagy ilyenek akkor dobd ki,mert ribi(és az is marad ezek szerint)-vagy mond meg neki h ez biztos tök jó 18 évesen de 25 évesen mrá komolyodjon meg ha kapcsolatban van.

ja nem utolsó sorban: egy gyűrű az ujjára aztán erre lehet hivatkozni :)

2012. nov. 20. 19:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Nyilván nem.

Csak ha kap egy olyan "bókot", amin egy normális nő felháborodna vagy már túl erős lenne, akkor ő csak röhög rajta, meg így élvezi, hogy úgy néznek rá meg úgy kezelik, hogy hú de meg... Nem értem, miért jó az egy nőnek, hogy úgy kezelik, int egy darab húst, akit mindenki csak megdugna.

2012. nov. 20. 19:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Féltékeny úgy nem vagyok, mert fizikailag nem történik semmi, csak nem értem, hogy ez miért jó neki, na meg persze azért engem is megtisztelhetne azzal, hogy visszább vesz, nyilván nem esik jól.

Akivel eddig beszéltem róla, mindenki azt mondja, hogy szerintük ő csak arra jó, mert elég kihívóan viselkedik.

2012. nov. 20. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből szerez önbizalmat és nyilván vágyik a figyelemre ha szereti ha megbámulják és tesz is érte.Beszéld meg vele és kérdezz rá miért jó ez neki?Ja és én is csak nevetni szoktam dolgokon ,de azt nem tudhatod , hogy valójában mit gondol...
2012. nov. 20. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Sosem értettem ezt az önbizalom dolgot. Nem is fogom valószínűleg. Ha így van, azért akkor is csinálhatná visszafogottabban.
2012. nov. 20. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
a barátnőd tökéletesen beleillik a rib@nc kategóriába. a férfiak is nem véletlen, hogy annak kezelik. egy normális nővel nem így viselkednek a férfiak. igaz ez akkor is ha nem ku'ratja meg magát minden második lumperral... ha neked ez imponál akkor semmi gond, ha leszólod miatta annál jobban fogja kéretni a pic5áját... próbáld ki én megmondtam!
2012. nov. 20. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem magyarázd el neki értelmesen. Ha nem fogja fel, akkor lekeversz neki egy-két pofont. Abból majd tanul. Szerinted, ha te egyfolytában más csajokkal flörtölnél, vagy egyenesen szexuális ajánlatokat tennél neki, ő örülne neki?
2012. nov. 21. 18:57
 9/9 TOMAtm ***** válasza:
Vannak ilyen nők,akikre rárepülnek a pasik és ezt még élvezik is....szerintem ez tényleg nem gáz,ha emellett kitart melletted és nem megy bele a dolgokba csak verbálisan.
2012. nov. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!