Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozottság, olykor egyenlő a bunkósággal, vagy tévedek?
Engem már többször is elkönyveltek szemétlád@nak mert elmondtam nekik az igazat nem fogok nekik hazudni ._. Mindenki úgy csinálja ahogy óhajtja, de attól akkor is hányni tudok ha valaki azt mondja a másiknak ,hogy de szép a pulcsid a háta mögött meg röhög...
Én mindig meg mondom a véleményemet és igen voltam már bunkónak elkönyvelve de lesz@rom én véleményem ennyi azt le van sz@rva.
Attól, hogy valaki határozott még távolról sem lesz bunkó. Ha valaki határozott akkor adott esetben előbb lép, nem teketóriázik, tudja mit akar. Akkor lesz bunkó ha a nagy határozottságában átesik a ló túloldalára és úgy gondolja, hogy mivel Ő határozott egyéniség neki mindent lehet.
A "néha tapló módon bánok a nőkkel" szimplán bunkóság, köze nincs a határozottsághoz.
Annak meg, hogy kiállsz az igazadért és kimondod amit gondolsz, nem álszenteskedsz végképp semmi köze sincs a határozottsághoz.
Legfeljebb szókimondó vagy és nem rejted véka alá a véleményedet. Ez nem határozottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!