Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok és hölgyek! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és hölgyek! Miért nem vagytok képesek egyenesen és korrektül megmondani egy ismerkedés elején, hogy nem jövök be emberileg nektek, ehelyett megy a terelés meg játszmázás hónapokon át?

Figyelt kérdés

Számtalanszor megtörtént már ez a forgatókönyv velem, és a mai napig nem értem, hogy, mit profitál ebből a másik oldal. Mert ha egyértelműen feszélyezi a társaságom, vagy nem tud elképzelni semmi komolyabbra akármilyen okok miatt, akkor nem volna-e korrektebb és fájdalommentesebb ezt még az elején tisztázni, ehelyett, hogy hónapokon át megy a hitegetés meg a színjáték? Egyenes és korrekt hozzáállással nem pazarolnának a felek egymásra fölöslegesen időt és energiát, ha alapból reménytelen a dolog nem kompatibilisek etc.

Egyáltalán, meg lehet lehet-e bízni ezek után abban, amit egy nő állít és tesz?

2012. nov. 21. 19:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó két hozzászóló, köszönöm az értékelhető válaszokat.

Amit a legutolsó írt, valami ilyesmit tartok korrektnek és humánus megoldásnak, amikor szóban jelzi a női oldal, hogy gondolkozott rajta, és nem tartja jó ötletnek. Jobb, mint sok randin át húzni az illető fejét (a nem akarom megbántani az egy külön alkategória).

2012. nov. 21. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy azért, mert nem tudják, mit akarnak, és úgy döntenek, sodródnak az árral, és lesz ami lesz, ám a végén elmarad a várt nagy csoda, és kihátrálnak a kapcsolatból. Vagy pedig szimpatikus vagy nekik valamilyen szinten, de hiányérzetük is van veled kapcsolatban, és várakozó álláspontot vesznek fel. Várják, hogy hátha majd most, majd most jön az a plusz, amitől működne, mert éppen szeretnék, hogy működjön a dolog.

Én pl egyszer "pazaroltam" egy srác idejét, mert szimpatikus volt, külsőre is tetszett, viszont valami nem volt okés, hiányzott az a bizonyos kémia (ráadásul rosszul csókolt, de olyan rosszul, hogy eleinte rettegtem, meg ne csókoljon ismét :DD ). És mindig úgy halogattam, hogy ó, adok még neki egy esélyt, majd most hátha, majd később hátha, de nem jött. Mondjuk azt hozzá teszem, hogy nem hónapokról van szó, hanem kb három hétről, és a pasi mégis nekem esett, hogy elpocsékoltam az idejét, pedig igazából két-három heti ismerkedés az jóformán semmi, de hát ő ilyen extra érzékeny volt :D

2012. nov. 21. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
én mindig a legelején közlöm ha nem jön be a pasi.. nem szoktam játszadozni mások érzéseivel. az tény, hogy sok ilyen nő van, de egyszer majd megtalálod a kivételt. :)
2012. nov. 21. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert eloszor talomban vagy es ha talalunk mast, csak akkor dobunk
2022. aug. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!