Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családot szeretnék 31 éves vagyok falun lakom. Miért olyan nehéz az ismerkedés falun?
Szerintem falun könnyebb az ismerkedés! Ott mindenki ismer, mindenkit. Sokkal egyszerűbb bárkivel szóba elegyedni, sokkal egyszerűbb közös témát felhozni. Egy nagyvárosban, ahol mindenki ismeretlen és ismeretlenként tekint a másikra, nehezebb megszólítani valakit.
Falun? Hát Te nem a Jóska/Pista szomszédja, kuzinja, isten micsodája vagy? Stb. ... Máris elindult egy beszélgetés!
"nő vagyok bocs nem kocsmázom!"
Itt az ideje elkezdeni! Falun ott találsz igazi férfit! :-P :-D :-D
"Miért olyan nehéz az ismerkedés falun?"
Mert már ismernek. És mert az összeset ismered. És ha 31 évesen egyik se kellett/egyiknek se kellettél, akkor ezután már nem is fog/sz.
Van abban valami, amit az utolsó mond. Nagyban függ, hogy mióta élsz ott. Ha születésed óta és nem kellettél senkinek, akkor ezután sem fogsz. Ha viszont csak pár éve, az más, de csodát így se várj.
De nem csak kizárólag a saját lakókörnyezetedben lehet ismerkedni. Elmehetsz a legközelebbi népesebb településre is, ahol nem ismernek. Úgysem költöztök össze az első randi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!