Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani fogok vele, de szerelmes vagyok belé. Jól
teszem? 21/L
Szakítani mindig nehéz, de én a helyedben megtenném. Az a lényeg, hogy te hogy érzed... ha gondolkozol a szakításon kérj először csak szünetet, mondd meg neki, hogy ez így nem biztos, hogy működni fog a részedről, mert úgy érzed nem viszonozza az érzéseidet. Ja és ne hagyd, hogy visszasírja magát! Hallgass a megérzésedre! Szerintem te is tudod, hogy jobb lenne olyan mellett aki szerelmes beléd...
2009. aug. 16. 11:59
Kérdezd meg, hogy így 1 év eltelte után is úgy érzi-e, hogy nem komoly a kapcsolatotok?! Mert részedről ez változott, te bizony már komolyra fordítanád...
2009. aug. 16. 12:01
Ne mond meg neki, hogy szerelmes vagy belé(ha ő beléd nem az). A szerelmes embereket mindig ki lehet használni és lehet valamilyen módon magához láncolna, valamilyen szöveggel, stb.
Fiatal vagy. A felejtés nehéz lesz. Idő, idő, idő fog kelleni míg úgymond kiszeretsz majd belőle.
Fog majd jönni egy olyan férfi, aki viszont fog szeretni.
Szerintem te már eldöntötted, hogy mit akarsz. Szakítani. Csak kicsi bíztatásra van szükséged.
Mindent bele, drukkolok!:)
L, 18
2009. aug. 16. 12:02
4/13 A kérdező kommentje:
Ő igazán komolyra nem szeretné fordítani a kapcsolatunkat az biztos.Viszont ezt már nem bírom. Most írt egy üzenetet, hogy találkozzunk én vissza írtam, hogy nem jó nekem.Ő persze meg se kérdezte, hogy miért nem akarok találkozni.. Ez is nagyon rosszul esik. Hogy szakítsak vele ha most is egyedül sírok amiért nem találkoztam vele? Megmondjam neki szakításkor, hogy szerelmes vagyok belé?
Kérdezd meg tőle, hogy szeret-e téged, mennyire, szerelmes-e. Aztán mondd el neki, hogy ez miért nem jó neked így. Ha nem szeretné komolyabbra fordítani a kapcsolatotokat, akkor szakíts vele. Szerintem fölösleges lenne szünetet kérni.
2009. aug. 16. 12:15
Ha legközelebb elhív mondd meg, hogy sajna randizol éppen akkor valakivel, és hát úgytűnik, hogy a "valaki" komolyan gondolja... Na, ha erre nem reagál akkor felejtsd el de sürgősen, mert felesleges időt, energiát ebbe a kapcsolatba ölni! 21 évesen előtted az élet, ne azzal töltsd legszebb éveidet, hogy olyan után sírdogálsz aki nem érdemli meg!
2009. aug. 16. 12:16
utolsó válaszolóval nem értek egyet. Minek hazudni? :O
Amúgy el ne mond neki, hogy szerelmes vagy!! Mielőtt szakítasz sírd ki magad jól :D És akkor nem fogsz tudni. Legyél kemény, nehogy már ott sírj neki! :)
Aztán utána ne magadba roskadj járj egy bulizni, legyen futó kalandjait, hamarabb elfelejted! :)
Hajráá :D
2009. aug. 16. 12:22
Szia!
Ez nehéz helyzet.De ha szereted,elengeded. Ha visszajön,megérte áldozatot hozni.Ha nem,akkor meg sem érdemel Téged. Engedd el,ha jónak látod, utána tiszta fejjel végig tudod majd gondolni a történteket. A folytatás eztán már mindkettőtökön múlik:)
L/18
2009. aug. 16. 12:25
Én szerintem pont azt tenném, amit te leírtál. Megmondanám neki, hogy te időközben beleszerettél, de ezt te nem érzed az ő részéről, és így hülyeségnek tartod továbbra is együtt maradni.
2009. aug. 16. 12:32
Sok apró hazugságtól kibújt már a szög a zsákból! :)
2009. aug. 16. 12:52
Kapcsolódó kérdések: