Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani fogok vele, de szerelmes vagyok belé. Jól teszem? 21/L
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve együtt vagyok egy férfival. Kb fél éve nagyon szerelmes vagyok belé. Ő úgy látom, kicsit szeret de nem szerelmes belém. Az elején megbeszéltük, hogy ez nem lesz komoly kapcsolat de én időközben beleszerettem.Vártam,hogy részéről is megváltozzanak a dolgok. Megváltozott sok mindennebn. Sokkal többet találkozunk stb.. de sokszor érzem, hogy nem vagyok elég fontos neki, utolsó pillanatban lemondott randit , utazást.Én ha szerelmes vagyok akkor szó szerint bármit megteszek érte és én is ezt várom el. Ő sose lesz ilyen, belefáradtam a várakozásba és abba , hogy olyannal vagyok aki nem szeret. Már 1X megpróbáltam szakítani vele de akkor mmeggyőzött. Most nem szeretném ha ez lenne. Mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé ő meg nem szeret és ezért szakítok vele? Hogy szakítsak vele? Ha meglátom és ki kell mondanom a szakítás szót elfogom sírni magam.Ti mit tennétek?2009. aug. 16. 11:53
11/13 anonim válasza:
deha már ő is komolyra akarja fordítani, akkor mi a baj? mért akarsz vele szakítani? csak kicsit szeret de mégis komolyra akarja? hát sztem ez nemolyan egetrenghető dolog. ezmég változhat, ha komolyra fordítjátok.
12/13 anonim válasza:
Ha nem szeret, akkor csak kihasznál. Akármennyire is fáj én a helyedben szakítanék vele, mert így csak szenvedsz, a játékszere vagy. Ne légy játékszer, ne hagyd magad, vedd a kezedbe a sorsod! Sok szerencsét hozzá!
13/13 anonim válasza:
szia:-( hát kb énis vagyok igy..és nkemsem esik vmi jól..mi már sokadszorra járunk,de mindig én mentem vissza hozzá.De szerintem sem jó ez igy.AHOgy nálad sem meg nálam sem.Ha nem érezzük hogy szeret,attól még szerethet az igaz....De ha sok ideje megy ez már,és miután beszélünk velük se mváltozik semmi,bizony nemérdemes naívnak lenni,meg velemaradni.Vele sem jobb meg nélküle se :-( Énis azt hittem hogy úgymaradok,de nem!!!!Őszintén megkell mondani mit érzel!És ha ezek után sem változik a helyzet,akkor tényleg hagyd őt ott! pussz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!