Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdezhetek ilyet, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezhetek ilyet, vagy ez már sok?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, egy évvel idősebb nálam, egy suliba járunk, és eléggé tetszik nekem. Mind a ketten nemrég vesztettünk el egy számunkra igen fontos személyt - mind a ketten balesetet szenvedtek.

Most sikerült egy kicsit félreértenem valamijét, amivel valószínűleg feltéptem a sebet. Felajánlhatom, hogy cserébe adok egy ölelést, vagy ez egyrészt túl nyomulós, másrészt béna?

15/L

2012. nov. 20. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem csak kérj elnézést
2012. nov. 20. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne ajánlgasd, csináld. Nekem sokat jelentene.
2012. nov. 20. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Felajánlani egy ölelést? Te jó ég! Ez elég béna, már meg se haragudj.
2012. nov. 20. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Jó, hát ezért kérdeztem, mert éreztem, hogy elég béna!:D

Elnézést már kértem. Tudom, milyen ez, viszont nekem is jól esett, amikor ölelgettek, amikor még friss volt a helyzet... :S:(

2012. nov. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!