Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért csinálja ezt? Mi oka lehet hogy ilyet
tegyen?
Figyelt kérdés
Arról van itt most szó hogy a barátom azt állítja hogy azért nem foglalkozik úgy velem mint a barátnőjével mert nincs munkahelyem és külön lakunk és nem tudunk megélni,tudni kell hogy én folyamatosan nézem a munkákat és telefonálok keresek mindig csak nem jön össze egyik sem.Na szóval úgy eltávolodott tőlem hogy se puszit nem ad se szexelni nem szexelünk úgy bánik velem mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz.Mint két lakótárs akik még barátoknak se mondhatják egymást.Mit tehetnék?Vagy az is szóba jöhet hogy más valakije van?De ha ez így van akkor mért él velem?Segítsetek hogy mit tegyek.
Ja és még annyi hogy tegnap mondta hogy ha a héten nem találok munkát haza költözik.
2012. nov. 14. 15:38
2/12 anonim válasza:
valószínúleg azt gondolja hogy ő tart el téged és ebből elege lett. Lehet jobban jártok mindketten ha tényleg lelép.
2012. nov. 14. 15:40
3/12 anonim válasza:
A lakótársadat nem Janinak hívják és 28 éves?
2012. nov. 14. 15:41
4/12 A kérdező kommentje:
Hát első lehet igazad van.Ha ennyi neki a szerelem akkor nem lehet mást csinálni gondolom.
Második hát teljesen nem talált. :)
2012. nov. 14. 15:44
5/12 A kérdező kommentje:
De ezek szerint úgy látszik nem csak én vagyok ilyen helyzetben.Ez megnyugtató. :)
2012. nov. 14. 15:45
6/12 anonim válasza:
Ha ennyire bántja a dolog, hogy nincs munkád, miért nem segít keresni valami melót, miért csak ilyen ócska kifogásokkal jön. Biztos nem lehet könnyű egy fizetésből megélni, de viszont ha, így bánik veled, ahelyett hogy segítene, ez a munka cucc, csak egy jó nagy kifogás...Kettőtök problémája, hogy nincs 2 bevételetek, de akkor 2őtöknek kellene ezt megoldani is. Nem csak görcsölnöd egyedül a bajoddal, ráadásul még csak segítséget vagy megértést sem kapsz...Volt, hogy nekem volt h, a páromnak nem volt épp melója, de ilyen miatt sose volt vita köztünk. A nélkülözést nehéz elviselni :/ de ilyenkor viszont sokkal jobban össze kellene tartani.
Mióta nem dolgozol? És a párod tudna hová menni? Mert, ha nem lehet a kéró miatt van veled nem?
2012. nov. 14. 15:47
7/12 anonim válasza:
Engem is a párom tart el. Néha van munkám, de ezek általában rövidtávúak. Itt, ahol mi lakunk semmi munkalehetőség nincs, vagy lenni kell 100 én tapasztalatodnak vagy legyél leszázalékolva, szóval nem könnyű. Mi is szar helyzetben vagyunk és már többször felajánlottam neki, hogy akkor inkább elköltözöm, mert látom, hogy nincs pénz és még én is itt vagyok koloncnak, de hallani sem akar róla. Szeret és azt mondta, hogy semmit se érne az a pár ezer forinttal több pénz, ha én nem lennék vele. Szóval vagy nem igyekszel eléggé munkát találni, vagy ő nem szeret eléggé, hogy megértse, nem olyan könnyű melóhoz jutni. Ha mondjuk lenne lehetőséged elhelyezkedni, csak mondjuk kifogásokat találsz ki, hogy ez azért nem jó, az meg azért, akkor megértem, hogy elege van, de ha nem így van, akkor meg szerintem jobb, ha szétválnak útjaitok!
2012. nov. 14. 15:52
8/12 A kérdező kommentje:
Tudna haza menni a szüleihez.De hát amúgy is ha csak a ház miatt lenne akkor meg elküldene mert egyedül is ugyanúgy élne itt mint ketten csak épp nem lenne aki takarítson meg főzzön rá meg elé tegyen mindet amit kér és elviselje a viselkedését.Hát szeptemberben dolgoztam utoljára.De ő sosem egyezik meg velem sőt sosem áll mellém és sosem tudjuk megbeszélni a dolgokat meg ha problémám van vele akkor ő is keres valami hülyeséget és az tényleg hülyeség.ÉS ha megegyezünk néha néha valamiben akkor is én betartom ő meg kb egy hétig ha betartja addig.
2012. nov. 14. 15:54
9/12 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy egy szakmám van és ennyi és még abban a szakmában se lehet sehol elhelyezkedni és erre se nagyon van munkalehetőség.Szóval keresek én meg megteszek mindent de ahova felvennének 100km-el arrébb van és azért az oda vissza járkálás..
2012. nov. 14. 15:58
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg is válaszoltad, hogy miért vagytok még mindig egy fedél alatt: te eléteszel mindent és még el is viseled, hogy így bánik veled. Ha akar néha megdug. Már csak egy melóhely kéne, de szerintem akkor sem változna semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!