Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek milyen volt az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az eljegyzésetek? Vagy hogyan képzelitek?

Figyelt kérdés
a párommal már régota fontolgatjuk az eljegyzést és most arra az elhatározásra jutottunk hogy karácsonykor eljegyezzük egymást . Nem tudom hogyan kellene ezt a kis ünneplést lebonyolitani meg hogy mik a szokások ilyenkor valakit akit már eljegyeztek leirhatná hogy is történt vagy ha még nem volt neki akkor hogy is képzeli ! :)
2012. nov. 20. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt kételé érdemes bontani:

1. része a lánykérés, aminek meglepetésnek KELL LENNIE!

2. része az eljegyzés megünneplése (pl. egy családi kajálás), ami a következőképpen zaljik:

A lányos házban vendégül látják a fiús családot, de csak szűk létszámban.

Az alábbiaknak kell ottlenni: menyasszony, vőlegény, menyasszony szülei és családja, vőlegény szülei és családja, valamint a két násznagy-tanu és azok családja!

Mi így voltunk kb. 30-an!

2012. nov. 20. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Mi 7 éves évfordulót ünnepeltük egy hosszúhétvégén egy welness szállodában. Én már régóta húztam vele, hogy miért nem kéri meg a kezem, de ő mindig csak nevetett rajta, hogy hova sietek. Erre ezen a hétvégén (amit nyertünk), említettem neki, hogy ennyire nem lehet más szuper ötlete mint ez, mert ez a tökéletes alkalom. Erre este vacsi után koktélozgatás közben adott egy kis kártyát amit ő csinált, amin fel volt sorolva mit és miért szeret bennem, és belül a kérdéssel. Mindezt miközben olvastam ő odatérdelt mellém és átadta a kis dobozkában a gyűrűt, amit a nagy szipogás közben alíg bírt felhúzni az ujjamra, az igen után. Amíg a bárban voltunk elkezdett esni az első hó, ezért még sétáltunk a hóesésben egy ideig. A legszebb hétvége életemben. :) Másnap jelentettük be mindenkinek, csak az ő szülei tudtak róla.
2012. nov. 20. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:
hűű az aztán szép lehetett :) nemtudom nekünk szerintem nem lesz ilyen különleges meg nemis vagyunk 7 éve együtt csak másfél de nagyon szeretjük egymást és teljesen komoly szándékunk van egymással szeretnénk már megpecsételni mindezt. Tudom hogy a lányt szokás megkérni ugy lenne a legjobb de ha közös elhatározás már nem lesz meglepetés ..
2012. nov. 20. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!