Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogyan képzelitek el a nagy Ő-t? (kivülről, belülről)
Megint idemásolom magam egy korábbi válaszból. Egyre gyarapodnak az ilyen kérdések, jön a tavasz vagy mi? :)
"Külső:
Legyen ápolt, hosszú haja. Az ápoltság számomra azt jelenti, hogy ne legyen csapzott, zsíros. Az, hogy töredezett a hajvége meg mit tudom én, szerintem minket férfiakat nem érdekel. Legyen nőies arca, finom vonásokkal, ami smink nélkül is szép. Lehetőleg ne, vagy csak visszafogottan sminkelje magát. Ne legyen elhízva.
Belső:
Legyen jóindulatú, megértő, egyenes, intelligens - ami nem azt jelenti, hogy legyen atomfizikus vagy ilyesmi, de legyen neki önálló véleménye és lehessen vele sokmindenről beszélgetni, filozofálgatni. Ne csak magára gondoljon, jó, ha tud különféle helyzeteket más szemszögből is vizsgálni. Ne legyen bulizós fajta, ne piáljon, ne dohányozzon, ne drogozzon, ne adja könnyen magát. Komoly érzelmeken alapuló kapcsolatba gondolkodjon, amiben jóban-rosszban kitartunk a másik mellett és nem adjuk fel mindenféle apróság miatt. Szeressen és fogadjon el olyan tökéletlennek, amilyen vagyok."
21/F
:)
Előző....
A számból vetted ki a szót! 18F
Magas,barna hajú és szemű férfi,széles vállal.Átlagos testalkat és ne legyen ropi lába-keze.Szép mosoly,szép fogak,férfias tekintet,férfias,kellemes hang.
Harmónia az öltözködésében és laza stílus.De tudjon mindig alkalomhoz illően öltözködni,figyeljen oda az ápoltságra.Legyen rövid haja,borosta is lehet.
Humoros,inteligens,meg tud nevettetni,tájékozott,széleslátókörű,kedves,illedelmes,gavallér és szeressen,tiszteljen,becsüljön...
röviden:
smart
sexy
funny
cute
kedvencem, mert folyton elképzelem, h mik az igényeim és sorra olyanok tetszenek meg, akikben nincs is meg a legtöbb.
de azért leírom, h nekem mi a legfontosabb egy férfiban (Nagy Ő-ben nem hiszek nyilván)
- legyen az egyik szeme kék, a másik zöld
- űrhajós boxerben aludjon
- tudjon főzni
- hihetetlen intelligenciával rendelkezzen
- legyen nagyon komoly és mégis nagyon vicces
.
.
.
na szóval, most, h látod mekkorák ezek az igények, leírom az enyémeket, hátha így nem tűnnek olyan hatalmasnak ezek mellett:
- igenis legyen intelligens (nem az kell, h feltalálja a rák ellenszerét - bár nyilván örülnék neki - hanem hogy a hozzáállása a dolgokhoz értelmes legyen)
- legyen egy megfelelő életcélja (ez bármi, csak azért nyilván nem valami komolytalan testépítő, vagy pankrátor)
- rendelkezzen minimális humorérzékkel (nem kell sóderklubbosnak lennie, csak tudjon nevetni az életen és magán)
- kellően férfias legyen (nem feltétlen külsőségekben, hanem inkább gondolkodásban, ne akadjon le kicsinyes dolgokon és ne viselkedjen úgy, mint egy éretlen kölök)
hát úgy kábé ennyi... ja meg persze legyen egyik szeme kék, másik zöld és az űrhajós boxer se árt... és a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!