Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogyan képzelitek el a nagy Ő-t? (kivülről, belülről)
Olyannak, mint a párom:
Külsőre rövid barna haja van, gyönyörű szeme, férfias, izmos teste, magas, átlagos súlyú, az arca pedig egyszerűen gyönyörű. Ráadásul a hangja is nagyon kellemes.
Belsőre okos, intelligens, megértő, megbízható, őszinte, humoros, hűséges, romantikus, tájékozott, művelt, sok mindenben tehetséges. Bármikor elmondhatom neki a gondjaimat, ő meghallgat és segít, mindent meg tudok vele beszélni, nem félek megosztani vele a titkaimat. Bármit tudunk együtt csinálni a főzéstől kezdve a videó játékozásig, ezért ő a legjobb barátom is. Nem kell előtte semmit sem szégyenlenem, imád engem úgy, ahogyan vagyok.
Nem a bulikat részesíti előnyben, nem drogozik, cigizik, italt csak alkalmakkor fogyaszt és sosem részegedik le annyira, hogy ne legyen magánál. Mélyen elítéli a megcsalást, ezért emiatt sem kell aggódnom. Tudom, hogy soha nem csalna meg.
Persze ezek mellett vannak rossz tulajdonságai is, de nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy pont egy ilyen férfi, pont Ő lehet a szerelmem :-)
Külső: legyen ápolt. Kb. 175-180 cm magas, széles vállú, enyhén mackós alkatú. Barna haj, szemszín mindegy.
Belső: intelligens, megértő, hűséges, megbízható. Tudjak vele komoly dolgokról is beszélgetni, de tudjunk együtt hülyülni is, nevetni. Segítőkész, jóindulatú. Az se árt, ha kicsit romantikus. :)
Lényegében ennyi. 19/L
# 11/15 ma 16:12
Tényleg nagyon szerencsés vagy. :)
14.es
Nagyon szép és félős a belinkelt lány. De sajnos tényleg ilyenek a lányok, hogy pénzért hajlandóan bármire.
külsőre: Szőke, kék szem, ne legyen túl sovány se túl kövér(szóval némi hús legyen rajta), ne legyenek túl nagy mellei, úgy kb ennyi :)
Belsőre: legyen jó humora, tudjon értelmes is lenni ha épp az kell és ne zavarja, hogy dohányzom :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!