Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok ti hogy kepzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hogy kepzelitek el a hazas eletet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 16:43
1 2
 1/15 Rs. ***** válasza:
19%
Én pl. sehogy. Nem akarok férjhez menni. Ha 2 ember együtt van, ahhoz nem kell házasság, hogy jól érezzék magukat együtt. Legalábbis szerintem..
2012. szept. 17. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Ferjhez megyek, lakasom mar van, szoval ott lakhatnank ketten.

O is es en is jarunk dolgozni, igy penzugyileg remelhetoleg nem lesznek gondok. Delutanonkent hazaerve fozok valami finom kajat a paromnak es magamnak, aztan meg pl. tevezhetnenk, pihennenk. Estenkent pedig jokat szeretkeznenk.

Ezenfelul termeszetesen nem ez lenne a napi program, mennenk setalni, kiruccanni, utazgatnank, moziznank stb

Es a masik dolog, hogy nem lennenk sulve fove egyutt,termeszetesen neki is es nekem is szuksegem van neha maganyra es kulon programokra. Es termeszetesen egy kisbaba is johetne hazassag utan 4-5 evvel.

2012. szept. 17. 16:52
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.Nem akarok megházasodni.
2012. szept. 17. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy..engem megfojtana..tönkretenne.Soha nem akarok férjhez menni..nekem gyerek se kell,pedig a családban mindenki házas.Szóval nem elvált szülők kapcsolatundoros gyereke vagyok.Egy kapcsolatot szerintem megöl a gyerek meg a házasság a mai világban..arról nem is beszélve ha ott akarom hagyni ne a bírói döntésen múljon.Szóval független ember szeretnék lenni,saját lakással kocsival és anyagiakkal.Addig szabad az ember amíg a törvény nem köti valaki máshoz.Addig bármi lehet.Házasságot csak valami őrült pillanatomban kötnék,halál szerelmesen...ami nem valószínű.
2012. szept. 17. 17:47
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.. semmiképp nem akarok előretervezni, és házas élet felől gondolkodni.. 20 éve még nem volt nagy szám, ha már az ember 18 évesen házas, meg gyereket vállal, meg ilyesmi, de.. most még nem álmodozom, nem is vágyom rá.
2012. szept. 17. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:

kb mint a 2. válaszoló mondta.

Lenne közös házunk, esetleg neki autó, mert én nem tudok vezetni, s nem is akarok lelki okok miatt, de néha jó lenne, ha vele tudnék menni nagybevásárlásra. Vasárnaponként valamelyikünk szüleinél ebédelnénk, ha már gyerekeink lennének akkor ők nálunk, és sokat hordanám a mamákhoz. Lenne szép kertünk, vagy legalábbis valamilyen kert, a páromnak valami grillező terasz, mert imád sütögetni:) Járnánk dolgozni, beszélgetni a szomszédokkal meg a barátokkal, együtt játszanának a gyerekek. Néha eljárnánk kettesben vacsizni, vagy színházba, vagy leugranánk a strandra, vagy teniszezni, kirándulni, kimenni együtt a Hungaroringre, ilyesmi:) Suli után pedig mindenkinek palacsintát sütnék!! ;)

2012. szept. 17. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Sehogy. Egyáltalán nem vágyom rá, remekül megvagyok nélküle. Én imádom a pasimat, de eszemben nincs összeházasodni vele.

Egyrészt rengeteg válást látok, ez amúgy is elrettent, másrészt pedig csomó olyanról is tudok, hogy évekig együtt éltek, aztán amikor összeházasodtak, megromlott a kapcsolatuk, és pár hónap múlva el is váltak. Nekem ehhez nincs kedvem.

Én most jól érzem magam így a pasimmal, együtt élünk, remekül kijövünk, és ez nekem elég. Szerencsére neki is.

2012. szept. 20. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyeljetek már, nem megbántásból teszem szóvá, de nem tudjátok értelmezni a kérdést? A kérdésben házas élet szerepel, a válaszadók 80%-a pedig határozottan állítja, hogy nem akar megházasodni. Mindenféle kukacoskodás nélkül kérdem én, minek válaszoltok a kérdésre? Meg szeretnétek győzni a kérdés feltevőt, hogy a házasság marhaság, anélkül is lehet boldog? Vagy mi a célotok? A kérdés nem a nem házasulandó embereknek szól, hanem akiknek tervei között szerepel. Ezért van ezen az oldalon annyi semmitmondó válasz, ami semmit sem segít, mert már a szövegértelmezéssel is problémátok van.
2012. szept. 21. 08:35
 9/15 anonim válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Nem tudom hasznos lesz-e a válasz, de majd kiderül...:)

Nálam az volt hogy majd együtt élünk,férjhez megyek, gyerkőcöm lesz és majd lesz ahogy lesz de együtt megoldjuk.Én tavaly mentem férjhez 5 éves élettársi kapcsolat után. Nekem van egy fiam (velünk), neki egy lánya (külön tőlünk) és tavaly megszületett a közös is:) Ezzel csak azt szeretném mondani hogy a házasélet szerintem semmiben sem különbözik attól ha csak együtt élsz valakivel. Mert ha együtt éltek papírral vagy anélkül a gondok, az öröm...stb mind közös lesz. Kaját akkor is csinálsz a párodnak ha házasok vagytok akkor is ha együtt éltek. És még sorolhatnám. A saját példámból kiindulva a házasélet nálunk annyiból volt más hogy közelebb érezzük magunkhoz egymást.

Az előttem ,,gyerek megöli a kapcsolatot,, válaszolónak pedig nem bántásból mondom de ha valaki igazán szereti a párját és ez kölcsönös akkor nincs semmi és senki aki vagy ami elválaszthatná. Egy gyereknél úgysincs nagyobb boldogság egy ember életében.

Szóval Kedves Kérdező....ha el szeretnéd képzelni milyen a házasélet gondolj bele milyen együtt élni valakivel:)

2012. szept. 21. 09:16
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

kiegészítés:

Egy gyereknél, van nagyobb boldogság!

- még egy gyerek ...

2012. szept. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!