Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogy kepzelitek el a hazas eletet?
Ferjhez megyek, lakasom mar van, szoval ott lakhatnank ketten.
O is es en is jarunk dolgozni, igy penzugyileg remelhetoleg nem lesznek gondok. Delutanonkent hazaerve fozok valami finom kajat a paromnak es magamnak, aztan meg pl. tevezhetnenk, pihennenk. Estenkent pedig jokat szeretkeznenk.
Ezenfelul termeszetesen nem ez lenne a napi program, mennenk setalni, kiruccanni, utazgatnank, moziznank stb
Es a masik dolog, hogy nem lennenk sulve fove egyutt,termeszetesen neki is es nekem is szuksegem van neha maganyra es kulon programokra. Es termeszetesen egy kisbaba is johetne hazassag utan 4-5 evvel.
kb mint a 2. válaszoló mondta.
Lenne közös házunk, esetleg neki autó, mert én nem tudok vezetni, s nem is akarok lelki okok miatt, de néha jó lenne, ha vele tudnék menni nagybevásárlásra. Vasárnaponként valamelyikünk szüleinél ebédelnénk, ha már gyerekeink lennének akkor ők nálunk, és sokat hordanám a mamákhoz. Lenne szép kertünk, vagy legalábbis valamilyen kert, a páromnak valami grillező terasz, mert imád sütögetni:) Járnánk dolgozni, beszélgetni a szomszédokkal meg a barátokkal, együtt játszanának a gyerekek. Néha eljárnánk kettesben vacsizni, vagy színházba, vagy leugranánk a strandra, vagy teniszezni, kirándulni, kimenni együtt a Hungaroringre, ilyesmi:) Suli után pedig mindenkinek palacsintát sütnék!! ;)
Sehogy. Egyáltalán nem vágyom rá, remekül megvagyok nélküle. Én imádom a pasimat, de eszemben nincs összeházasodni vele.
Egyrészt rengeteg válást látok, ez amúgy is elrettent, másrészt pedig csomó olyanról is tudok, hogy évekig együtt éltek, aztán amikor összeházasodtak, megromlott a kapcsolatuk, és pár hónap múlva el is váltak. Nekem ehhez nincs kedvem.
Én most jól érzem magam így a pasimmal, együtt élünk, remekül kijövünk, és ez nekem elég. Szerencsére neki is.
Kedves Kérdező!
Nem tudom hasznos lesz-e a válasz, de majd kiderül...:)
Nálam az volt hogy majd együtt élünk,férjhez megyek, gyerkőcöm lesz és majd lesz ahogy lesz de együtt megoldjuk.Én tavaly mentem férjhez 5 éves élettársi kapcsolat után. Nekem van egy fiam (velünk), neki egy lánya (külön tőlünk) és tavaly megszületett a közös is:) Ezzel csak azt szeretném mondani hogy a házasélet szerintem semmiben sem különbözik attól ha csak együtt élsz valakivel. Mert ha együtt éltek papírral vagy anélkül a gondok, az öröm...stb mind közös lesz. Kaját akkor is csinálsz a párodnak ha házasok vagytok akkor is ha együtt éltek. És még sorolhatnám. A saját példámból kiindulva a házasélet nálunk annyiból volt más hogy közelebb érezzük magunkhoz egymást.
Az előttem ,,gyerek megöli a kapcsolatot,, válaszolónak pedig nem bántásból mondom de ha valaki igazán szereti a párját és ez kölcsönös akkor nincs semmi és senki aki vagy ami elválaszthatná. Egy gyereknél úgysincs nagyobb boldogság egy ember életében.
Szóval Kedves Kérdező....ha el szeretnéd képzelni milyen a házasélet gondolj bele milyen együtt élni valakivel:)
kiegészítés:
Egy gyereknél, van nagyobb boldogság!
- még egy gyerek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!