Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogy kepzelitek el a hazas eletet?
Ugyan nem lány vagyok, hanem 7 éve férj és egy leánygyermek apja, de pár sort írok.
A házasság szerintem csodálatos dolog, azzal együtt, hogy igen, vannak nehéz viták, nehéz időszakok (is). De Te is felvállalod a másikat, Ő is Téged - számíthattok egymásra.
Hatalmas plusz a gyerek megszületése. Ez is áldozatokkal jár, de higgyétek el, megéri, saját tapasztalat - szeretnénk még többet is, ha összejön!
A gyerek(ek)nek is jobb amúgy, ha a szüleik házasok, az egyfajta plusz stabilitást ad.
És nem a drága lagzi a lényeg, egy szerényebb ünnep is lehet az esküvő után, nem kell rongyot rázni - ha valakinek nincs rá pénze, ez ne legyen akadály! Az esküvő ingyen van (kérdezzétek meg az önkormányzatban, úgy van - kis teremben, szűk körben nem kérnek pénzt érte).
Tényleg,
A sok házassággyűlölőnek vagy nem lesz gyereke,
vagy házasságon kívül lesz szegény gyerek, az apja valahol meg az anyja is valahol.
... meg mégegy!
Bár én a pár másik fele vagyok de így látom. Egyetértek abban az egyik válaszadóval, hogy egy jó együttélés és a jó házasság között max. a papír a különbség. A lényeg nem ez. Lényeg az összhang minden fontos dologban.
most olyan jót mosolygok :)
14 éve vagyok házas :)
és kb olyanokat írtok a házasságról... amit én a gyermek vállallásról képzeltem... :) hogy majd.. tartom a karjaimban, és etetem a cumisüvegből... megmajd mászik a földön négykézláb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!