Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem kívánja annyiszor a sexet, én viszont annál inkább. Mit lehet tenni?
A barátnőm nem kívánja annyiszor a sexet, én viszont annál inkább. Azt mondja szeret, ezt érzem is, de részemről nagyon keveset vagyunk együtt. Hozzá kell tenni, hogy a barátnőm nagyon nehezen tud elmenni, nehezen is nedvesedik, azt mondta mással még sosem tudott elmenni. Én értem, hogy emiatt nem olyan jó az együttlét, de a biológiával nem tudok mit kezdeni, nem eröltetem az együttlétet, de sokáig nem bírom ki és olyankor fáradékony vagyok, nem tudok koncentrálni, ingerlékenyebb vagyok, nem akarom, hogy emiatt megsértsem valamivel. Gyakran hetek is elmennek/elmennének, ha nem teszem már szóvá, hogy nagyon kívánom már. Ha beszélünk róla, akkor nem egyszer még napokkal rá sem történik semmi. Mikor megbeszéljük, hogy ez nem jó, akkor mondja, hogy jó többet kéne csinálni, próbálkozni több módon, hogy Neki is jó legyen, de ezután ugyan úgy megy, mintha nem is beszéltünk volna erről, így esélyt sem ad annak, hogy rájöjjünk, hogyan lehetne Neki jó. Én is hibásnak érzem magam, mert hamar elmegyek, főleg, ha olyan sokáig nem voltunk együtt.
Két fal között vagyok, mert szeretem, tudom, hogy nem igényli annyira, nehezen megy el, csak magának tudja elérni, a másik oldalt pedig ott vannak a hormonok.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Hasonló volt az exem. Ő is nagyon nehezen ment el és nem szerette a hosszú meneteket. De legalább igénye volt a rendszeres szexre.
Az új barátnőm a kapcsolat elején mondta, hogy neki nem gond, ha hónapokig nincs szex. Viszont ő szereti a hosszú meneteket és minden alkalommal legalább 2x elélvez. Ha nekem nem megy a több menet, akkor kezdeti tiltakozása ellenére kinyalom.
Most már nem kell szóba hoznom a szexet, már megőrülne, ha hetekig nélkülöznie kellene.
Érd el, hogy nagyon élvezze a szexet! Ha ez nem sikerül, akkor csere...
Ezt próbálom elérni, hogy élvezze Ő is, mert eddig akikkel együtt volt, senkivel sem tudott elmenni. De ha nem igényli és meg sem próbáljuk úgy nehéz, mindemellett megölnek a hormonjaim.
Örülök, hogy vannak segítőkész kommentek..
Komolyan, ha semmi nem köt hozzá, hagyd el...
Nem lesz jó vége...vagy megcsalod, vagy meghalsz prosztatarákban! Dönts! :)
lehetséges megoldások:
1. ilyen a libidója, ennyiszer igényli.
2. sose szexelt még egy jót.
3. valami trauma érte, ami miatt számára a szex egy rossz dolog.
4. úgy nevelték, hogy egy "erkölcsös nő" nem élvez el szex közben, ezért nem képes rá veled, így nem is érdekli annyira a dolog.
5. nem kíván téged szexuálisan.
6. ha fogamzásgátlót szed, az nyírja ki a libidóját.
te mit tudsz ezekkel tenni? 1-essel, 3-assal, 4-essel nyilván semmit. libidó személyenként változó, azt te nem tudod befolyásolni. ha volt rossz élménye, elsősorban azt is neki kell feldolgozni, te ahhoz csak asszisztálhatsz. a berögzült prűdséggel se tudsz mit kezdeni, már ha arról van szó.
2-esen még lehetne gyúrni, FELTÉVE, ha elég tapasztalt vagy magabiztos vagy. ez esetben, ha szexre kerül a sor, szédítsd el. ha azt se tudod, hova nyúlj, vagy nagyon szorongsz, akkor viszont ajánlom, hogy kezdj más nővel, mert a mostani párod biztosan nem fog téged bevezetni a "női test rejtelmeibe". 5-ösön max akkor tudsz változtatni, ha az ápolatlanságod miatt nem kíván. 6-ost a legegyszerűbb kiiktatni, már ha ez okozza a gondot. de ezt is csak akkor, ha ő is belemegy.
mindezek mellett én fiatal nőként mondom: hagyd ott. nem egyformák az igényeitek, nem illetek egymáshoz. a változtatásra ő láthatólag nem hajlandó, és te már nem vagy elég fiatal ahhoz, hogy leragadj egy olyan kapcsolatban, ahol nem jó a szex. már most is meglátszik rajtad a rossz hatása, hiszen frusztrál az, hogy nem tudod őt kielégíteni. keress egy olyan lányt, aki ha meglát téged, egyből rád ugrik. mert hidd el, hogy van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!