Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem kívánja annyisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem kívánja annyiszor a sexet, én viszont annál inkább. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem kívánja annyiszor a sexet, én viszont annál inkább. Azt mondja szeret, ezt érzem is, de részemről nagyon keveset vagyunk együtt. Hozzá kell tenni, hogy a barátnőm nagyon nehezen tud elmenni, nehezen is nedvesedik, azt mondta mással még sosem tudott elmenni. Én értem, hogy emiatt nem olyan jó az együttlét, de a biológiával nem tudok mit kezdeni, nem eröltetem az együttlétet, de sokáig nem bírom ki és olyankor fáradékony vagyok, nem tudok koncentrálni, ingerlékenyebb vagyok, nem akarom, hogy emiatt megsértsem valamivel. Gyakran hetek is elmennek/elmennének, ha nem teszem már szóvá, hogy nagyon kívánom már. Ha beszélünk róla, akkor nem egyszer még napokkal rá sem történik semmi. Mikor megbeszéljük, hogy ez nem jó, akkor mondja, hogy jó többet kéne csinálni, próbálkozni több módon, hogy Neki is jó legyen, de ezután ugyan úgy megy, mintha nem is beszéltünk volna erről, így esélyt sem ad annak, hogy rájöjjünk, hogyan lehetne Neki jó. Én is hibásnak érzem magam, mert hamar elmegyek, főleg, ha olyan sokáig nem voltunk együtt.

Két fal között vagyok, mert szeretem, tudom, hogy nem igényli annyira, nehezen megy el, csak magának tudja elérni, a másik oldalt pedig ott vannak a hormonok.

Teljesen tanácstalan vagyok.

2012. nov. 20. 07:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Korotok?
2012. nov. 20. 07:17
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Küld át hozzám, felhasználói utasitást mellékelve küldöm vissza.
2012. nov. 20. 07:21
 3/16 A kérdező kommentje:
25-30
2012. nov. 20. 07:24
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha nincs gyerek, hagyd el. Ez csak romlani fog.

Amúgy meg: Üdv a Klubban !

2012. nov. 20. 07:38
 5/16 menta34 ***** válasza:
93%

"Ha nincs gyerek, hagyd el. Ez csak romlani fog.

Amúgy meg: Üdv a Klubban !"

+1

2012. nov. 20. 07:54
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Ilyen nagy az érdeklödés? Nyújtok ilyen szolgáltatást, csak küldjétek az asszonyokat srácok, majd én megfejtem őket. Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
2012. nov. 20. 07:57
 7/16 A kérdező kommentje:

red4me, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor ne tedd, itt tényleg komoly dolgokról van szó.

Szemmel látható, hogy sem tapasztalatod nincs, sem megfelelő életkorod ehhez a témához. Meg merem kockáztatni, hogy még képen sem láttál nőt.

2012. nov. 20. 08:02
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
Mindent tudok a nőkről, nemrég ültem végig a Vagina monológokat a Tháliában. 1 év garanciát is adok.
2012. nov. 20. 08:04
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
kedvesem én is ezzel küzdöttem, aztán találtam egy pasit, aki úgy kinyal minden alkalommal, hogy csillagokat látok. azóta szexfüggő lettem.
2012. nov. 20. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem passzoltok!
2012. nov. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!