Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon lehetséges, hogy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetséges, hogy szeret?

Figyelt kérdés

van egy osztálytársam, akibe úgy érzem belezúgtam. órán, ha ránézek, akkor általában ő is ránéz, és tök hosszú ideig bámuljuk egymást, kb. öt másodpercig.

tök sokszor mosolyog rám és akkor én is mosolygok rá, azzal az édes kis mosolyommal.

ha nincs suliban, mindig tőlem kér füzetet, hf-et meg minden.

fb-n nem szoktunk beszélgetni, mert alig vagyok fent.

mindig csípkelődik, lekapja a sapimat, fejemrehúzza a kapucni és én azt annyira de annyira de annyira imádom.

visznt múlt órán hallottam, hogy piszkálják valami lány névvel, gondolom mert azzal akarják összeboronálni. ő olyankor csak anyázik egyet vihogva és nem törődik velük.

de hallottam már, hogy szerelmes abba a lányba, aki nem én vagyok. :(

viszont mindketten egy sulit jelölünk meg elsőként a továbbtanulásban és lehet, hogy o.társak leszünk még pár évig.

úúúgy szeretem. bár tudnám, hogy mit érez...

2012. nov. 19. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

,,mindig csípkelődik, lekapja a sapimat, fejemrehúzza a kapucni és én azt annyira de annyira de annyira imádom"

én úgy tudom az ovis kis fiú is annak a kislánynak húzgálja a haját aki tetszik neki!.....:)

Mi lenne ha beszélgetnél vele? Nem csak a háziról szólna a beszélgetésetek? Most pedig ideje lenne kicsit fent lenni facebookon, mondjuk hátha rád írna. Bár mondjuk a személyes beszélgetést jobban ajánlom ( ez a otthon ülök és beszélgetünk chaten, ennek semmi értelme, közelébe nem jön a személyes beszélgetésnek). Csak egy teszt, hogy rá ír e.

Viszont még véletlenül se kérdezz rá senkitől, hogy ki tetszik neki, mert levágják, hogy neked bejön és akkor vége. Tudom írtad, hogy valami lány nevet emlegettek, csak ha biztosra akarnál menni. Úgy kellene alakítgatnod a helyzeteket, hogy együtt legyetek néha-néha. Különben meg észre veszed ha egy srácnak tetszel annyira máshogy néz, mintha beléd nézne és ezt nem kell megtanulni, hogy észrevedd!

De ha biztosra akarsz menni, kicsit szedd össze magad. Nem arra gondoltam, hogy öltözködj kirívóan, de mondjuk valamivel feldobhatod magad:) és a legfontosabb légy mindig önmagad olyan amilyen vagy. Mosolyogj, légy kedves. Egyszer bemehetnél utoljára a terembe óra kezdés előtt mikor már mindenki bent van..tök boldogan:) és közben őt figyelve, hogy figyel-e. De nézd meg, hogy ,,figyel" :)

2012. nov. 19. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezeknek a szekálásoknak kábé annyi valóságalapja van, mint a csillámpónik létezésének. Engem is folyton egy fiúval cseszegetnek, olyasmik is terjednek, hogy szerelmes vagyok belé, miközben egyáltalán nem érdekel. Lehet, hogy ő is így van ezzel a lánnyal. Amúgy biztosan tetszel neki, és sok sikert a felvételihez! :)
2012. nov. 20. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

1. igen, szokott figyelni és úgy érzem másképp is néz. rákérdezni senkitől, az ki van zárva. csak nem akarom bebeszélni magamnak.

2. köszönöm. :)

2012. nov. 20. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
figyeld a jeleket és beszélgess többet
2012. nov. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!