Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szeret, még sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szeret, még sincs ideje rám. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, és az a furi,hogy tényleg szeret, sokszor bizonyitotts ezt már. De úgy 2 hónapja alig találkozunk. Tudni kell,hogy nem szórakozni jár el, meg a haverjaivsl, nem ezért nincs ideje. Ha valaki segit neki, úgy érzi viszonoznia kell, sokszor emiatt én kerülök háttérbe! Sokat dolgozik, mellette meg másoknak segit, ismerösök, barátok... Rögtön ugrik ahogy valakinek szüksége van rá. Nem értem miért nem tud lemondani ezekröl a dolgokról ha fontos vagyok, elvégre ez csak "munka". Nem tudom, mintha ez 1000x jobban kielégitené, mint az,hogy együtt legyünk. Furi nagyon. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
2012. ápr. 25. 20:00
 1/5 ASOT ***** válasza:
100%

biztos ő Jézus irgalmas szamaritánusa...

De! igazad van! Ha mindenkivel kedves és mindenkinek segít és mindenkit szeret, akkor te aki nem a haverjai közé tartozól, rajtad kéne a legtöbbet segítenie!

2012. ápr. 25. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mindenkinek arra van ideje, amire akar szakítani.
2012. ápr. 26. 01:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos én is pont igy gondolom:( Egyre jobban el vagyok keseredve.. Lehet,h el kell veszitenie ahhoz,h rájöjjön mi a fontos az életben? Itt van egy lehetöség neki is, mert nagyon boldog volt velem, és igy lemond rólam. Csalódott vagyok és nem is értem.
2012. ápr. 26. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Pontosan : ) Kérj gondolkodási időt, lehet jót tenne, ha nem beszélnétek 2-3 hétig. Csak benne van a pakliban, hogy emiatt elhagy. Ami mondjuk nem is feltétlen rosz, hiszen nem vagy boldog, igaz?
2012. ápr. 27. 02:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, én tegnap nemhogy a szünetig jutottam, hanem eldöntöttem,hogy még kb. 2 hetet adok neki, és ha nem lesz változás, befejeztem. Fontos vagyok neki mert minden nap hiv, hiányzom neki, de ennél azért többre van szükségem. Neki meg ez igy kényelmes.
2012. ápr. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!