Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton még szeret, hétfon már nem érez semmit. Lehetséges ez? 30/L
A torténetem a kovetkezo. Munkahelyemen nagyon kozeli viszonyba kerultem az egyik kollégámmal. Eloszor csak nagyon jo barátok lettunk, ahogy teltek a honapok egymásba szerettunk. Mindketten házasok vagyunk, de egyikunk sem volt boldog igazán a házasságában. Sajnos lebuktunk. A felesége megfenyegetett engem is és ot is, ha talákozni merunk akkor elválik. A "kollégám" a kislánya miatt semmiképp sem válna el.
Szombaton még hívott, és arrol beszélt, hogy ilyen boldog még sosem volt az életben, mint most velem. Aztán jott a lebukás, és hétfo reggel már azt mondta, lezárt engem és már nem szeret, nem hiányzom neki. Hogyan lehet ezt elfogadni??? Egyáltalán lehetséges az, hogy másfél nap alatt elmúlnak az érzései??
Megkérem azokat a kommenteloket, akik csak elítélni akarnak, inkább ne írjanak...koszonom!
Nem az érzései múltak el, csak mérlegelt éshozott egy döntést :
Mi a fontosabb te és a kaland vagy a kislány boldogsága?
Érthető a döntése ne is várj tőle mást ez így normális
Hosszú kapcsolatoknál előfordulhatnak némely feleknél efféle fellángolások. Aztán sokan felrúgják érte a kapcsolatukat, utána meg pofára esnek néhány hét vagy hónap múlva, mert kiderült hogy a nagy fellángolós szerelem elmúlt, vagy az illető mégsem olyan tökéletes mint gondolta, esetleg nem lehet vele együtt élni. Ilyenkor jön a két szék közül a pad alá, és persze pont ő haragszik mindenkire.
Én megértem a pasit, hogy elővette a józan eszét, mérlegelt, és úgy döntött többet veszíthet mint nyerhet, ezért maradt a családjánál. Valószínűleg most energiáit oda fordítja, hogy ami esetleg nem működött már jól a házasságában, helyrehozza. Lehet, neked is ezt kellene tenned és elfelejtened ezt a fellángolást.
Két opció van:
1: előtte hazudott, hogy lefekhessen veled. Most, hogy már úgysem lehet szex, flegmán leráz. A leírásod alapján azonban ez nagyon valószínűtlen.
2: ugyanúgy szeret, de választania kellett a családja és közted, és a családját választotta (nagyon okosan). Márpedig ha kicsit is boldog családot szeretne, túl kell lépjen rajtad, amit nem tud úgy megtenni, hogy mindketten tudjátok, hogy a másik épp értetek epekedik, ezért eltaszít magától, hogy tovább tudjon lépni.
Cselekvés szempontjából sajnos részedről nem sok választás van: akár az első, akár a második eshetőség áll fenn, neked el kell azt fogadnod, hiszen egy fellángolásért nem akarhatsz szétszakítani egy családot. Sajnálom, de ez van.
30 évesen ennyire gyökér vagy?
Azért mondta, hogy már nem szeret, hogy hagyd Őt békén és ne picsogjál minden nap a szájába, hogy te még szereted, ne hagyjon el, stb.
A családja (legalábbis a kislánya) fontos neki, te maradsz egy pina és semmi több.
ma 16:11!
Bár erős szavakat használtál,de igazad van!
Hagyd már békén szegény pasit,van egy szép lánya,szerencsére nem teljesen gerinctelen,mert nem a p.nát választja,hanem a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!