Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szombaton még szeret, hétfon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton még szeret, hétfon már nem érez semmit. Lehetséges ez? 30/L

Figyelt kérdés

A torténetem a kovetkezo. Munkahelyemen nagyon kozeli viszonyba kerultem az egyik kollégámmal. Eloszor csak nagyon jo barátok lettunk, ahogy teltek a honapok egymásba szerettunk. Mindketten házasok vagyunk, de egyikunk sem volt boldog igazán a házasságában. Sajnos lebuktunk. A felesége megfenyegetett engem is és ot is, ha talákozni merunk akkor elválik. A "kollégám" a kislánya miatt semmiképp sem válna el.

Szombaton még hívott, és arrol beszélt, hogy ilyen boldog még sosem volt az életben, mint most velem. Aztán jott a lebukás, és hétfo reggel már azt mondta, lezárt engem és már nem szeret, nem hiányzom neki. Hogyan lehet ezt elfogadni??? Egyáltalán lehetséges az, hogy másfél nap alatt elmúlnak az érzései??

Megkérem azokat a kommenteloket, akik csak elítélni akarnak, inkább ne írjanak...koszonom!

2012. nov. 9. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
tuti szeret még,de a kislánya miatt a nejével akar maradni és úgy gondolja így a jobb mindkettőtőknek.én nem ítéllek el,hiszen én is félig meddig ebben a helyzetben vok.
2012. nov. 9. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem az érzései múltak el, csak mérlegelt éshozott egy döntést :

Mi a fontosabb te és a kaland vagy a kislány boldogsága?

Érthető a döntése ne is várj tőle mást ez így normális

2012. nov. 9. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod, remélem neked nem kell ezt a fájdalamt átélned.
2012. nov. 9. 15:31
 4/10 Fülünyúl ***** válasza:

Hosszú kapcsolatoknál előfordulhatnak némely feleknél efféle fellángolások. Aztán sokan felrúgják érte a kapcsolatukat, utána meg pofára esnek néhány hét vagy hónap múlva, mert kiderült hogy a nagy fellángolós szerelem elmúlt, vagy az illető mégsem olyan tökéletes mint gondolta, esetleg nem lehet vele együtt élni. Ilyenkor jön a két szék közül a pad alá, és persze pont ő haragszik mindenkire.

Én megértem a pasit, hogy elővette a józan eszét, mérlegelt, és úgy döntött többet veszíthet mint nyerhet, ezért maradt a családjánál. Valószínűleg most energiáit oda fordítja, hogy ami esetleg nem működött már jól a házasságában, helyrehozza. Lehet, neked is ezt kellene tenned és elfelejtened ezt a fellángolást.

2012. nov. 9. 15:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én nem vártam el tole sosem, hogy engem válasszon, mindig is tudtam, hogy ha választani kell a családját fogja választani. Amit én nem értek, hogy szombaton még szeret, hétfon már nem. Ez zavart ossze...
2012. nov. 9. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Két opció van:

1: előtte hazudott, hogy lefekhessen veled. Most, hogy már úgysem lehet szex, flegmán leráz. A leírásod alapján azonban ez nagyon valószínűtlen.

2: ugyanúgy szeret, de választania kellett a családja és közted, és a családját választotta (nagyon okosan). Márpedig ha kicsit is boldog családot szeretne, túl kell lépjen rajtad, amit nem tud úgy megtenni, hogy mindketten tudjátok, hogy a másik épp értetek epekedik, ezért eltaszít magától, hogy tovább tudjon lépni.

Cselekvés szempontjából sajnos részedről nem sok választás van: akár az első, akár a második eshetőség áll fenn, neked el kell azt fogadnod, hiszen egy fellángolásért nem akarhatsz szétszakítani egy családot. Sajnálom, de ez van.

2012. nov. 9. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Arról van szó,hogy bejöttél neki,szexuálisan rád volt kattanva,vonzónak talált,de többet nem akar tőled,mert a családja fontosabb.
2012. nov. 9. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

30 évesen ennyire gyökér vagy?

Azért mondta, hogy már nem szeret, hogy hagyd Őt békén és ne picsogjál minden nap a szájába, hogy te még szereted, ne hagyjon el, stb.

A családja (legalábbis a kislánya) fontos neki, te maradsz egy pina és semmi több.

2012. nov. 9. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 16:11!

Bár erős szavakat használtál,de igazad van!

Hagyd már békén szegény pasit,van egy szép lánya,szerencsére nem teljesen gerinctelen,mert nem a p.nát választja,hanem a családját.

2012. nov. 9. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
ja,és a szegény pasit azért tegyük idézőjelbe.
2012. nov. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!