Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20-24 év körüli párok! Féléves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-24 év körüli párok! Féléves távollétet hogy bírtatok, bírnátok?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyan fiúk-lányok válaszát, tapasztalatát várom, akik már voltak hasonló helyzetben.

Én 23 éves vagyok, a barátom 22, és 2 és fél éve vagyunk együtt. Még nem élünk együtt, hetente általában 2-3-szor találkozunk (ilyenkor általában együtt is alszunk). Ez a kapcsolatunk eleje óta így működik.

Nekem lehetőségem lenne rá, hogy a következő félévben kimenjek Erasmus ösztöndíjjal fél évre Franciaországba tanulni. Mennék szívesen, egyedül a barátom miatt hezitálok. Nem is arról van szó, hogy félek hogy megcsalna közben (sokan ezért nem mennek ki), hanem egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennyi ideig ne lássam őt. Az anyagi lehetőségeink elég szűkösek, így a fél év alatt valószínűleg csak egyszer tudnánk megoldani, hogy vagy én hazajöjjek, vagy ő kijöjjön meglátogatni pár napra.

Elképzelni se tudom, hogy bírnám ezt, eddig a leghosszabb távollétünk 2 hét volt, nagyon-nagyon hiányzott már akkor is, és mindenféle hülye gondolatok jártak az eszemben (mi van, ha a 2 hét alatt elhidegül tőlem, stb...) És most majdnem 6 hónap lenne, max. egy találkozással közben...

Ő támogat, azt mondja, ha ki szeretnék menni akkor menjek, miatta ne halasszam el ezt a lehetőséget, de közben látom rajta, hogy legszívesebben megkérne, hogy ne menjek.

Volt már valaki hasonló helyzetben? 2,5 év után szerintetek milyen hatással lehet a kapcsolatra egy féléves távollét? Persze neten beszélnénk, de hát az nyilván nem ugyanaz... Tudnátok valami okosat mondani? :)

2012. nov. 19. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Interneten lehet beszélgetni. De ha tényleg megvan a love akkor félévet kibír. Bár nem tudni. Ergó veszélyes.
2012. nov. 19. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha mindenáron okosat akarsz, akkor élj úgy mint én. Érzelmek nélkül. Én elég sok kalandot átéltem már, sok szép helyre eljutottam, izgalmas életem van pedig csak 21 vagyok. Mivel csak a saját érdekeim nézem, minden mindig úgy van ahogy ÉN akarom. Persze előfordul, h néha összejövök egy lánnyal, nem erről van szó. De ha van egy lehetőség, sosem hagyom ki, valami tutyi mutyi love story miatt...!! Ragadd meg a napot, és ne hagyj veszni egy lehetőséget. Ez a távolság amúgy is csak jót fog tenni. Valami nagyokos azt mondta:- a távolság a jó kapcsolatot megerősíti a rosszat meg eltörli, nem pont így van fogalmazva, de a lényeget tudja.;-)
2012. nov. 19. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülye vagy ha itthon maradsz. A pasi meg vagy megvár vagy nem. De lehet elhajlási engedélyetek is
2012. nov. 20. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet pont te jóssz össze egy Zsiberrel
2012. nov. 20. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!