Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-24 év körüli párok! Féléves távollétet hogy bírtatok, bírnátok?
Elsősorban olyan fiúk-lányok válaszát, tapasztalatát várom, akik már voltak hasonló helyzetben.
Én 23 éves vagyok, a barátom 22, és 2 és fél éve vagyunk együtt. Még nem élünk együtt, hetente általában 2-3-szor találkozunk (ilyenkor általában együtt is alszunk). Ez a kapcsolatunk eleje óta így működik.
Nekem lehetőségem lenne rá, hogy a következő félévben kimenjek Erasmus ösztöndíjjal fél évre Franciaországba tanulni. Mennék szívesen, egyedül a barátom miatt hezitálok. Nem is arról van szó, hogy félek hogy megcsalna közben (sokan ezért nem mennek ki), hanem egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennyi ideig ne lássam őt. Az anyagi lehetőségeink elég szűkösek, így a fél év alatt valószínűleg csak egyszer tudnánk megoldani, hogy vagy én hazajöjjek, vagy ő kijöjjön meglátogatni pár napra.
Elképzelni se tudom, hogy bírnám ezt, eddig a leghosszabb távollétünk 2 hét volt, nagyon-nagyon hiányzott már akkor is, és mindenféle hülye gondolatok jártak az eszemben (mi van, ha a 2 hét alatt elhidegül tőlem, stb...) És most majdnem 6 hónap lenne, max. egy találkozással közben...
Ő támogat, azt mondja, ha ki szeretnék menni akkor menjek, miatta ne halasszam el ezt a lehetőséget, de közben látom rajta, hogy legszívesebben megkérne, hogy ne menjek.
Volt már valaki hasonló helyzetben? 2,5 év után szerintetek milyen hatással lehet a kapcsolatra egy féléves távollét? Persze neten beszélnénk, de hát az nyilván nem ugyanaz... Tudnátok valami okosat mondani? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!