Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb eset? Meg bírnátok-e valamelyiket bocsátani? Ha igen, melyiket?

Figyelt kérdés

1.szerelmetek(lány) megcsal

2.buliban mosolyog fiúkra és beszélget velük, ha megszólítják.Közben téged le se sz*r és egyedül is bemegy a tömegbe bulizni

2012. okt. 7. 23:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

2.-es megbocsátható, mert bennem van a hiba. Ha nem törődöm a barátnőmmel akkor azért, ha meg ok nélkül hagyom magam megvezetni akkor meg azért.

Inkább magamnak nem bocsátanék meg.

2012. okt. 8. 00:03
 2/18 anonim ***** válasza:
ja és a második,az úgy hogy akkor is szemezik fiúkkal,míg mellette állsz
2012. okt. 8. 00:06
 3/18 anonim ***** válasza:
ezt az utolsót én írtam,a kérdező, csak csináltam egy új profilt.
2012. okt. 8. 00:07
 4/18 anonim ***** válasza:
kb ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy az egyik megtörtént cselekmény, a másik pedig alakulóban van.
2012. okt. 8. 00:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt, akkor nincs miről beszélni, viszont a másodikat nem teljesen értem. A fiú, akivel van, az nem beszél hozzá? Vagy beszél csak a nő letojja a fejét. Akkor már az sem az igazi.
2012. okt. 8. 00:17
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán beszél hozzá,csak mellette áll, később se akarja kimutatni, hogy mi a baja, csak elkezd pukkadni, vagyis nem szól a lányhoz,stb stb
2012. okt. 8. 00:23
 7/18 anonim ***** válasza:
(Kérdező voltam) Ja és a lány szerint,ezt csak önbizalom növelés miatt csiálja, mert szereti,ha a középpontban van. De pedig egész idő alatt le sz*rja a fiút, nem akarja meg fogni a kezét..
2012. okt. 8. 00:25
 8/18 anonim ***** válasza:
vagyis úgy csinál, mitnha nem lenne barátja.
2012. okt. 8. 00:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán nem szeret ilyen helyekre járni. Megpróbáltátok már megbeszélni, hogy ő mit szeretne csinálni?
2012. okt. 8. 00:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Szeret bulizni, de megszokta, hogy nem pasival megy, vagyis hogy nincs barátja,és hogy el van a fiúkkal, mert amúgy szép lány és tényleg felfigyelnek rá a fiúk és ezt ő élvezi(kérdező voltam)
2012. okt. 8. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!