Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb eset? Meg bírnátok-e valamelyiket bocsátani? Ha igen, melyiket?

Figyelt kérdés

1.szerelmetek(lány) megcsal

2.buliban mosolyog fiúkra és beszélget velük, ha megszólítják.Közben téged le se sz*r és egyedül is bemegy a tömegbe bulizni

2012. okt. 7. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nyugodtan bevallhatod, hogy mindkettőt megcsinálták veled.
2012. okt. 8. 00:55
 12/18 anonim ***** válasza:

jóhogy az első bakker.

az megbocsájthatatlan.

a másodikkal csak húzza az agyad.

ilyenkor alap,hogy visszavágok.

a rossz taktika erre az ha mész utána pincsizni,vagy látja,hogy duzzogsz.

ha meglátod,hogy ezt csinálja,azonnal kezdj el beszélni te is egy másik csajjal,vagy menj is el vele táncolni.

ettől függetlenül,ha párkapcsolatban csinálja folyamatosan ezt az önkelletés,féltékenyítés,harcolj értem játszmát,az egyértelmű tiszteletlenség,plusz beteg lélek,szóval ez is lapát.

2012. okt. 8. 01:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Elég éretlen dolgok ezek. Ezt most még csak így magyarázza, hogy elismerés kell másoktól, de egyébként ez hülyeség. Ilyen nincs... Nem téged akar, mindig kell neki valaki más. Ha van barátom, akkor a barátomtól kell a megerősítés, nem ismeretlen bulizóktól. Figyelmet akar, csak nem tőled. Ez gáz. És gusztustalan. Megcsalás meg egyértelműen elítélendő.
2012. okt. 8. 08:48
 14/18 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő azt mutatja hogy leszar vagy így vagy úgy. Nekem egyszerre mind a kettőt csinálta nem ér vele kínlódni sosem fog megváltozni...
2012. okt. 8. 13:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó 3 válaszoló! De megbocsátanátok neki? Ha elismeri, hogy nagyon hibázott és nagyon bánja.
2012. okt. 9. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Én semmiképp nem bocsátanék meg. Most pedálozik, mert tudja, hogy elveszíthet. Aztán lenyugszik, végre visszakapott, majd kezdi újból az egészet... Kell mellé egy papucs, aki mellett ezt megcsinálhatja... Ha ezt akarja, csinálja. De ne veled!
2012. okt. 9. 14:57
 17/18 anonim válasza:

utolsó előtti válaszoló vagyok.

Én biztos hogy egy naiv fejjel megbocsájtanék persze.

Jóazt hallani ilyen után hogy csak én vagyok a fontos meg többet nem fordul elő.

Na de mostani fejel már tudom hogy ezek csak üres szavak mert mihelyst biztonságban tudja azt hogy kibékülünk és vele maradok , megint ugyan azt csinálná.

2012. okt. 12. 11:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Megcsalást nem bocsájtanám meg!

Akkor vége mindennek!

Viszont az miért baj,ha mosolyog srácokra,és beszélget velük?Hisz nem kötelessége állandóan veled lógni!

Ha meg bemegy egyedül bulizni a tömegbe,mi van akkor? Ha nem csinál semmi olyat ami nekem zavaró akkor had menjen!

2013. jan. 10. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!