Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar felvállalni?

Figyelt kérdés
Szakítottunk pár hete, most ismét együtt vagyunk (külső okok miatt - munka, stressz, család), nem függünk a facebooktól, tényleg csak kapcsolattartás ha nem vagyunk együtt, de végül rávettem magam hogy kiteszem, ahogy a szakítás előtt is kint volt. Örült is neki, de nem fogadta el, ezzel nem is lenne gond, nem kell a név, de ő egyedülállóként van fent, én pedig üresen hagytam. Sőt nem látható nálam ez, nála névjegyen van azóta hogy egyedülálló... Valahogy úgy érzem, én jelzem hogy ne kezdjenek velem mert van valakim, ő meg éli szingli életét... Kicsit hülyén érzem magam..:\
2012. nov. 19. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismerős szituáció... volt egy párom akivel 3 és fél év után szakítottunk majd újra összejöttünk. Én boldogan raktam ki hogy kapcsolatban vagyok, ő nem. Azt mondta hogy majd ha tényleg úgy fogja érezni. 2 hónapig rágtam a fülét mire kirakta hogy kapcsolatban van velem... rá egy hétre elhagyott... Nem érte meg. Ezek után azt mondom, ha nem vállal fel biztosan van rá valami oka. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni de azt se engedd hogy hülyére vegyen. Én mondjuk elhagynám az illetőt, mert ez olyan mintha nyitva hagyna egy kiskaput a félrelépésnek... vagy egy új párkapcsolatnak...

Bocsi hogy negatív tapasztalatot írtam...

26 L

2012. nov. 21. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértem, hogy nem akarja átírni. Nekünk az a stratégiánk, hogy aki ismer minket, az úgyis tudja, mi az ábra, aki meg nem is ismer annyira, hogy feltűnjön neki, hogy valami van, annak meg semmi köze hozzá.

Másrészt én azért sem szeretem az ilyen explicit kiírásokat, mert ha egyszer egy ilyet kiírtam, utána 2x annyira tartok tőle, hogy baj lesz. Tudod, mint amikor valamit "nem akarunk elkiabálni": ez valami Murphy-törvény szerűség, hogy ha valami (kapcsolat, gép, bármi) jól működik, és elkezdek arról beszélni, hogy milyen jól működik, akkor rögtön elromlik. Úgyhogy én ezért sem hirdetem az ilyesmit. Szóval ne gondolj rosszra szerintem.

2012. dec. 1. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Naiv vagy! Tutira nem te vagy neki az egyetlen akit megdug. Aztán majd a pasi lesz a szemét állat, ha kiderül, pedig már most is a napnál világosabb, hogy mi a szitu. Az ilyen gennyládát el kellene kerülnöd nagy ívben, és letiltani a telódon a számát meg minden!
2012. dec. 1. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Az új kapcsolatomnál én is úgy voltam hogy inkább nem akarom elkiabálni, nem is akartam kirakni hogy kapcsolatban vagyunk... de a párom igen, már a második héten... és örültem neki. Persze bennem volt az hogy ha esetleg mégis szakítunk vmi miatt akkor csak hülyét csinálok magamból, de mivel azóta is együtt vagyunk így örülök hogy így történt :)

Amúgy én voltam az első válaszoló is... abból a történetből és a mostaniból meg azt szűröm le hogy aki nem vállalja fel annak oka van rá...

2012. dec. 3. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Azóta minden rossz szó nélkül felvállalt, csak nem akarta hogy ez legyen a téma másoknál! :)
2012. dec. 4. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennek örülök... akkor minden jót :)
2012. dec. 4. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nektek is! és boldog mikulást! :)
2012. dec. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!