Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H lehet lerombolni ilyen falakat?
Az én férjem is ilyen volt, mikor megismerkedtünk, most már teljesen máshogy viselkedik. Szerintem időt kell hagynod neki, pár hónap alatt nem fog megváltozni. Legyél vele továbbra is kedves, mutasd ki a szereteted, ha úgy érzed, már sok vagy neki, akkor ne erőltesd, de később próbálkozz újra, finoman. Ne telepedj rá, ne korlátozd, de érezze, hogy nagyon szereted.
Egy idő után ki fog derülni, hogy tényleg csak arról van szó, hogy ennyire a kapcsolat elején még fél a komoly érzelmektől, vagy nem is képes rájuk az irányodban. Utóbbi esetben nem kell erőltetni a kapcsolatot.
Ha lettél volna már szerelmes, akkor tudnád, hogy a szeretet nem elvárásokon alapszik.
Ha boldogtalan vagy, akkor mi a kérdés? Lehet romantikus magyarázatokat gyártani ("ijesztő a barátomnak a szerelem"), de attól még nem lesznek igazak. Légy megnyugodva, 24 évesen az ember nem ijed meg olyan könnyen. Vagy ha mégis, akkor elég nagy baj, hogy a félelmei fontosabbak, mint a másik ember. És ez pontosan mutatja is, hogy hol vagy te ebben a kapcsolatban. (Sehol...)
Szerintem felesleges áltatni magad. Keress egy pasit, aki mellett boldog vagy.
Kérdés hogy mit értesz az alatt hogy nem enged magához közel?
Lehet hogy szeret, csak egyszerűen másképp reagálja le, én barátnőm is totál csendes volt, és kb gőzöm nem volt hogy na mikor mit akarhat, ha nem szólaltam meg, akkor csendben volt, de én totál félretettem ezeket, ha nem beszélt beszéltem én, hívtam mindig ide-oda, és sosem mondott nemet olyankor, így úgy voltam vele hogy hát, csak jól érzi magát velem. Aztán kész, azóta totál összeszoktunk, és együtt vagyunk pár hónapja.
Sztem a párkapcsolat nem arról szól, hogy nyáladzunk össze-vissza, meg folyton egymás nyakába ugrálunk, hanem csak élvezzük egymás társaságát.
De amúgy 12:32-es megmondta mit kell tenni, zöld pipa neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!