Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még társkeresőzni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még társkeresőzni, vagy lejárt lemez?

Figyelt kérdés
21/L
2012. nov. 18. 21:01
1 2 3 4
 21/31 ASOT ***** válasza:

Úristen!! na jólvan....úgy néz ki néhányan már nagyon egy irányba látnak csak...

nekem oly mindegy aki akar menjen társkeresőre.

2012. nov. 18. 21:38
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát nekem eddig kb sosem írtak vissza, most is az onlyyou.hu-n 12 lánynak írtam, és SENKI nem méltatott akár egy lekoptatós válaszra se. 19/F
2012. nov. 18. 21:38
 23/31 ASOT ***** válasza:

éss... "Milyen kellemes érzés már, amikor úgy néznek az emberre, mint egy elmebetegre" ---> miért néznének úgy rá?? szerinted mindig mindenki neten ismerkedett??

van egy kis önbizalmad, nem vagy kuka, értelmes fejet is tudsz vágni, akkor nem néznek fogyatékosnak...

ezt magadból kiindulva állapítottad meg?

2012. nov. 18. 21:40
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, valamennyi hasznos volt. :) Azt hiszem, mégsem próbálom meg.
2012. nov. 18. 21:43
 25/31 anonim ***** válasza:

Miért, mit veszít vele az ember4 Itt is és a való életben is születésem óta ugyanaz megy: Ilyen sz...r vagy, olyan sz...r vagy, lúzer vagy, semmit nem érsz,s tb... van értelme egyáltalán ezek után bárminek is?! Az összes csaj telenyomja ezekkel, hogy. Nem ismerkedem neten, mert... Nem ismerkedem utcán, mert, Nem ismerkedem szórakozóhelyen, mert...Nem ismerkedem parkban, mert... és így tovább, amíg csak világ a világ. A pszichológusok meg nem érnek semmit. Amikor elmentem bármelyikhez és utána eljöttem tőle, még rosszabbul voltam, mint előtte.

Nagy rakás trágya ez a mai világ!

2012. nov. 18. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Nézd ASOT, én már rohadtul ki vagyok készülve emiatt. És személyes tapasztalataim vezettek ide.
2012. nov. 18. 21:45
 27/31 anonim ***** válasza:
A 17-es válasz szerintem erősen sarkított. Ha belegondolunk, az életben is igyekszünk a lehető legjobb képet mutatni magunkról azoknak, akiknek el akarjuk nyerni a figyelmét, és a való élet is "húspiacként" működik. Miért, talán nem nézzük meg a kínálatot, nem válogatunk, és nem utána döntünk, hogy mit "vásárolunk" meg? Eléggé primitív dolog lebecsülni azokat, akik társkeresőn próbálkoznak (honnan tudhatnánk pl., hogy akik fenn vannak, azok nem találtak-e már korábban a való életben párt, csak valami oknál fogva szétmentek?), miért akarja bárki is szabályozni azt, hogy ki hol szeretne? És ha mondjuk tényleg nincs ideje máshol ismerkedni? Miért kellene elítélni azt, aki az ismerkedésnek ezt vagy azt a fajtáját választja? Mindenkinek szíve joga, hogy mit szeretne.
2012. nov. 18. 21:46
 28/31 ASOT ***** válasza:

hát azok nem is segítenek túl sokat.

egyedül nehéz...

Sajnálom h ilyen helyzetbe kerültél.

Ilyenkor a legjobb ha van egy jó barát vagy valaki aki felkarolja az embert elmegy vele kinéznek egy lányt, és ott segít neki eldönteni h na ezzel azzal a szöveggel menj oda, próbáld meg ezt vagy azt...

Egyébként hány éves vagy te?

2012. nov. 18. 21:46
 29/31 A kérdező kommentje:
:-)
2012. nov. 18. 21:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha privátban írom meg neked, az megfelel? Nem akarom még itt is lejáratni magamat.
2012. nov. 18. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!