Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még társkeresőzni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még társkeresőzni, vagy lejárt lemez?

Figyelt kérdés
21/L
2012. nov. 18. 21:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy meglehet próbálni, de nem sok értelme van, van akinél bejött a dolog, van akinél nem.

Én egyszer voltam fent egy oldalon, meg is ismertem egy lányt, közel lakott hozzám találkozgattunk, meg randizgattunk, végül szerelmesek lettünk és összejöttünk. A kapcsolatunk kb 3 hónapig működött, aztán ugye jobban megismertük egymást, előjöttek a mindennapos problémák ugye, az ő marhasága, akkor megtudtam egy csomó mindent a múltjáról plusz még azt is hogy 16 évesen gyereket szült. 18 éves voltam akkor ő 19. Aztán voltak még ismerkedések, de azokból semmi nem lett 1-2 találkozón kívül.

De az unokanővéremnek be vállt a dolog, összejött egy sráccal, majd 3 év együtt élés után eljegyzés, plusz esküvő lett belőle, végül már 7 hónapos terhes.

Ez szerencse részben, de szerintem marhaság társkereső oldalakon keresni társat.

2012. nov. 18. 21:11
 12/31 ASOT ***** válasza:

mondok egy egyszerű mindenki által ismert lehetőséget, ahová te is eljuthatsz és nem kellenek barátnők.

elmész egy hiperszuper márketbe, és ha megvan a srác aki tetszik és egyedül van akkor odaállíthatsz bármilyen segítséggel, te segítenél azt levenni, vagy ne haragudj szerinted ez jó illat, ésatöbbi....a segítségéért cserébe meghívod egy kávéra.

Ha igent mond akkor vabn esélyed ha nemet akkor nem.

2012. nov. 18. 21:16
 13/31 anonim ***** válasza:
A gond csak az, hogy sok embernek már semmi más nem marad. Most őszintén, olyan sok helyet ismertek manapság az ismerkedésre?
2012. nov. 18. 21:16
 14/31 anonim ***** válasza:
Csajként simán ismerkedhet így is. De ha fickó valaki, akkor nagy bajban van. Vagy szimplán úgy néznek rá, mint aki nem normális, vagy még rosszabb esetben szabályosan bepánikolnak tőle.
2012. nov. 18. 21:21
 15/31 ASOT ***** válasza:

Dehogy is!

Pasiként is lehet ugyanígy. csak nem gyámoltalanul és amikor odaáll meg tudjon szólalni! Ez egy egyszerű módja az ismerkedésnek.

Szórakozóhelyeken kívül ezaz 1-ik legegyszerűb, és leg költségkimélőbb.

ÉS elmehtesz akár heti 5x is és nem veszel csak 2 péksütit.

Az elutasítás ugyanúgy áll mindenkinek mint bárhol máshol!

Ha se szórakozóhely se utca se ez se net, akkor mi a f@szt akartok egyáltalán???

Mert ha meg sem próbálja senki akkor valóban depressziós lesz egy idő után!

2012. nov. 18. 21:24
 16/31 anonim ***** válasza:
Persze ennek is vannak hátulütői, mint sok minden másnak. Viszont: az életben is ugyanúgy kiderülnek a hazugságok, és ott is sok a "hamiskártyás", mint a neten. Élőben sem biztos, hogy mindenki önmagát adja, miért ne tagadhatná le ott is valaki, hogy már gyereke van? Ráadásul sokan idegenkednek pl. attól, hogy odamegy hozzájuk valaki, és "leszólítja" őket. Szóval szerintem nem lehet általánosítani, vannak, akik komoly szándékkal vannak fent. És azzal is egyetértek, hogy manapság elég kevés lehetőség van a normális ismerkedésre, a legtöbb szórakozóhelyen meg általában nem köttetnek tartós és komoly kapcsolatok.
2012. nov. 18. 21:27
 17/31 anonim ***** válasza:

Én se hiszek benne. Szerintem oda már csak az iszonyat elkeseredett emberek mennek, hogy öngyilkosság előtt még egy utolsó lehetőséget adjanak a dolognak...

Teljesen egyetértek a 21:09-essel, hogy pontosan a lényeg (kisugárzás) veszik el.

Ráadásul gondolom, hogy mindenki feltölti a legelőnyösebb (ne adj' Isten photoshoppolt) képeit és ír pár erősen megszépített mondatot magáról és a végén meg kiderül, hogy a kampány és a valóság 2 külön dolog... Arról nem is szólva, hogy piac érzése van az egésznek, nézi az ember az illusztrációt, a paramétereket és a végén eldönti, hogy melyik termék tetszik meg neki, mintha csak egy webshopban vásárolna valami műszaki cikket.

Valamint én személy szerint is kicsit "undorodom" a társkeresőktől, olyan érzése van az embernek, hogy felkerül a "Nekik nem sikerült a való életben párt találniuk" szégyenfalra.

Amúgy itt a GYK-n is felbukkan néhány kérdés, amiben leírja a kérdező, hogy nem tudom hány év alatt hány száz levelet küldött ki, és csak párra érkezett válasz. Azért ez még egy való életbeli elutasítástól is sz@rabb lehet, hogy ennyire levegőnek nézik az embert.

Mondjuk lányként bepróbálkozhatsz, mert állítólag az összes társkeresőn "kolbászfesztivál" van, szóval tuti, hogy (ha nem vagy bányarém) heti 30-50 levelet fogsz kapni...

24F

2012. nov. 18. 21:28
 18/31 ASOT ***** válasza:

Nem általánosítottam!

mondtam, csak nem szó szerint. De akkro mondom!

Az esély mindenhol megvan! Neten, szórakozóhelyen, egy buszmegállóban, egy kajáldában, egy plázában, egy boltban, a helyi péknél, a supermarketekben, még egy 2A legkisebb is számít Tescoban" :)

ÉS megsúgom szórakozóhelyen is.

2012. nov. 18. 21:30
 19/31 anonim ***** válasza:
Saját magamból kiindulva nem érdemes, sőt... eléggé csökkent is az önbizalmam így még rosszul is jöttem ki a buliból ...
2012. nov. 18. 21:36
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát pont erről van szó!!Milyen kellemes érzés már, amikor úgy néznek az emberre, mint egy elmebetegre?! Vagy úgy, mint egy darab sz...ra! Legalább a neten meg lehet próbálni és ott nincs ez az egész b@romság, hogy mit képzel ő magáról. És igenis, rengeteg depressziós ember van ma Magyarországon, olyanok, akik nagyon is értékes és jó emberek, mert a kismillió idióta ember úgy bánik velük, mint egy utolsó darab szeméttel, mert nem illik bele a hülye ismerkedési szabályaikba!!
2012. nov. 18. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!