Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zsidó nők között vannak szépek?
Az izraeli lanyok atlag 10 evenkent nyernek vilag-szepseg versenyeket, Miss World vagy Miss Univers.
Mulatsagos, de az ujsagirok altal legszebbnek valasztott parlamenti kepviselono is izraeli.
11 te nagyon naív :))
Ezek kb annyira objektívak mintha a Náci kongresszuson kérdeznéd meg ki az árja faj.
Hamár parlament, szerintem a jobbikos Dóra eléggé szemre való.
De nektek a Botox Ildikó való ! :D
Nem akarok senkit se megbántani de mint a férfiak mint a nők csúnyák, tipikusak, láttam egy párt a hivatalban sorban állni szinte alig lehetett megkülönböztetni a nőt a férfitől.
Family guyban Mort a zsidó karakter és felesége is nem véletlenül majdnem tök egyformák, igaz nem a tipikus zsidók de ott van South Parkból Kyle anyja meg apja.
De aki nem hisz nekem az menjen el a Dohány utcába terepszemlére és megérti miről beszéltem.
Azért mondalak naívnak mert tudhatnád hogy ugyanazok állnak az újságok mögött mint akik a politikusok mögött, és kéz kezet simogat...
Pl. ha Afrodité beállna a jobbikhoz, nyilván még jelölést sem kaphatna...
De ha helyesen értelmezem a kérdést, akkor az sejpít ki belőle a feltevő véleménye szerint hogy nagyon kevesen, vagy egyáltalán nincsenek szépek közöttük.
"Ők már nem "vegytiszta" zsidók. Keveredtek már azok mindenkivel és így vannak köztük szépek is."
Liz Taylor (allitolag minden idok legszebb asszonya) pld tenyleg "keverek", csak az apja zsido, es mikor TENYLEG zsido akart lenni, akkor be kellett ternie, ezert fel sem hoztam.
De a fent emlegetett Orli speciel kohanita. (Ha ilyen jartas vagy a zsido dolgokban, akkor nyilvan tudod, hogy kohanitak 3500 eve csak kohanitakkal hazasohatnak, kulonben elvesztik azt.)
Ugye vicceltek:
Scarlett Johansson
Natalie Portman - ő Izraelben született
Mila Kunis
Jennifer Connelly
Gina Gershon
Ezek ugyan nem csak nok, viszont valamennyi zsido:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!