Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza, nekem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza, nekem vagy neki? Normális ez?

Figyelt kérdés

Hát van vmi ami zavar engem egy "kicsit"...,h a barátom,oan vmkor h megyünk az utcán és nézegeti a pocér képeket az újságosnál, és én ezen besértődöm,jogos??? És h amikor néztünk filmet akko becsuktam csak ugy a szemét, és ő direkt vissza teekrt arra a részre amikor a csaj pocér volt, ez normális????? és én utána meg leszartam magyarán, me nekem ez nem eset jól:S:(És még ő mondta h gyerekes vagyok ez miatt meg minden,kinek van igaza?????

Am meg naon szeretjük egymást meg minden:)és mindig mondja h milyen szép,gyönyörű meg minden vagyok,de amit csinál az nekem nem esik yol:(

A válaszokat köszönöm, és hülye válaszokat nem kérek!THX:)

2008. máj. 24. 22:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az én párom szinte minden este megnézi az egyik honlapon az új szexképeket.És? Nem szoktam nagy problémát csinálni belőle, van mikor együtt nézzük őket...Nem kéne ennek ekkora feneket keríteni szerintem.
2008. máj. 26. 16:54
 22/22 A kérdező kommentje:
oké
2008. máj. 26. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!