Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza, nekem vagy neki? Normális ez?
Hát van vmi ami zavar engem egy "kicsit"...,h a barátom,oan vmkor h megyünk az utcán és nézegeti a pocér képeket az újságosnál, és én ezen besértődöm,jogos??? És h amikor néztünk filmet akko becsuktam csak ugy a szemét, és ő direkt vissza teekrt arra a részre amikor a csaj pocér volt, ez normális????? és én utána meg leszartam magyarán, me nekem ez nem eset jól:S:(És még ő mondta h gyerekes vagyok ez miatt meg minden,kinek van igaza?????
Am meg naon szeretjük egymást meg minden:)és mindig mondja h milyen szép,gyönyörű meg minden vagyok,de amit csinál az nekem nem esik yol:(
A válaszokat köszönöm, és hülye válaszokat nem kérek!THX:)
Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem.
Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) -
másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erőltesd, csak természetesen!
Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.
Most is a kedvéért újítottam, h elegánsabb rucik meg minden, nekem is bejön, meg minden! bugyit csak akko ha oan napokban vok, de azt is szereti.
változatos vok,de ez a dolog zavar,meg beszéltük,de csinálja tovább...:S
Szerintem ez egyszerűen annyit jelent, hogy férfi. Nekünk férfiaknak az agy ugyanazon részeit aktiválja szép nők nézegetése, mint a kokain, vagy a pénz. Azzal, hogy letakarod a szemét, meg elrángatod, azzal direkt arra hergeled, hogy csakazértis nézze.
Szóval szerintem túlreagálod egy kicsit, ha nem csinálod ezt, ő is meg fogja unni egy idő után.
-G-
tudja jól,h utálom ezt,akko meg minke csinja???
de akko is itt vagyok én neki meg minden...
Azert csinalja, mert ferfibol van. Te meg ne legyel ennyire hisztis. Te vagy neki a legszebb es ez teny. Lehet ha te is megjegyezned erre, vagy arra, hogy jol nez ki, jot tenne a kapcsolatotoknak.
Azonban sajnos tudomasul kellene venned, hogy a ferfi mint olyan egy vadasz. A szeme folyton a noket pasztazza es ez ertheto, hiszen a szaporadsra programozta a termeszet.
Az irasodbol az tunik ki - es ezert ne haragudj meg - hogy meg nagyon fiatal vagy. Valoszinu szex helyett inkabb agyilag kellene megerned, hogy ne ez legyen a legnagyobb problemad.
Maskulonben mint no ajanlom neked, hogy megcsak veletlenul se valj a "megfeleles" rabjava! Azt vedd fel, ami neked tetszik. Ugy hord a hajad, ahogy neked kenyelmes. SOHA ne add fel sajat magad egy ferfiert sem!!!! Mert abban a pillanatban elvesztetted a pasit aki beled szeretett nem pedig abba ami lettel az o kedveert.
Tudom, ez egy kicsit kitekert, de tapasztalatbol beszelek.
So Darling, good luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!