Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés mizéria, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés mizéria, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előre szólók picit hosszú lesz:)

Szóval 6 hónapja vagyunk együtt ez persze nagyon kevés idő az összeköltözéshez de esetünkben ez nem ennyire egyszerű.

Ez idő alatt úgy alakult, hogy én nem voltam a barátnőmnél mivel van saját lakásom és mindig ő volt nálam, de a napokban kellett nála segítkeznem így felmentem hozzá. Azt tudtam, hogy pár barátnőjével laknak együtt ezzel nincs is gond sokan így kezdik. Csak azt nem tudtam ekkora különbség van az én lakásom és az övék között (négyzetméter,komfort,környék).

Csak a szemléltetés miatt én egymagam lakok 2,5x akkora lakásban mint ahol ők 3-an (mondjuk inkább én lakok túl nagy lakásban, a többit pedig most nem is részletezém). Az ő munkahelyétől elég messze lakom(ezért is csak hétvégén alszik nálam), ami ellene szól, viszont nálam meg nincs bérletidíj, sokkal biztonságosabb és jobb a környezet. Ti mit tennétek, kezdjek el esetleg utánna érdeklődni? Lányok esetleg nektek gyanussá válik az, hogy miért nem kérdezek én magam rá ha már ilyen lehetőségek adottak ?(Nem csalom/csaltam meg, de nekem is új lenne a helyzet még nem laktam mással együtt) Vagy ez a lány dolga és várjak én Ő rá ?

Eléggé tipródok ezen :)

Amúgy nem vagyunk mai gyerekek közelebb vagyunk már a 30-hoz mint a 20-hoz.

2012. nov. 17. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi után akarsz érdeklődni? Ha már közelebb vagy a 30-hoz, mint a 20-hoz, akkor ideje lenne megtanulni érthetően fogalmazni.

21L

2012. nov. 17. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán megkérdezheted tőle, hogy mit szólna hozzá. Aztán utána majd eldöntitek hogy mi legyen. :)
2012. nov. 17. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értem mi itt a kérdés vagy a probléma. 24F
2012. nov. 17. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim közül 1 de leginkább 2,3 év után költöztek össze, itt a GYK olvasgatva is inkább év mulva kötlöztek össze a párok, mi pedig épp, hogy fél éve járunk kicsit korai lenne ez még ezek alapján. Ezért nálam a probléma.
2012. nov. 17. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy készen állsz az összeköltözésre akkor ajánld fel neki. Úgyis rajta fog állni a dolog, hogy összeköltözik veled vagy sem. Persze nem biztos, hogy rögtön igent mond, meglátásom szerint gondolkodni fog rajta pár napot, mérlegelni a jó (minden napot együtt tölthettek pl.) és rossz oldalát (munkahely távolsága pl.).

Meg nem az a fontos, hogy mások mennyi idő után költöztek össze, hanem az, hogy Te illetve Ti késznek érzitek-e rá magatokat...

2012. nov. 17. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
lány költözön hozzád,ha a saját lakás jobb az övénél. barátnői találnak barátnőd helyett,más bérlőt.költözetek össze nem korai
2012. nov. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!