Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek árt a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek árt a kapcsolatnak ha a szülöknél lakunk?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk 1ütt a párommal 4 hónapja költöztünk össze hozzánk a szülökhöz, és részemről azóta eléggé romlik a kapcsolat már olyan szinten h nem is nagyon akarok vele foglalkozni hanem mindig az egyedüllétet keresem....

Meg a másik az h lány vagyok és ő költözött oda... ez ami nyomaszt hosszútávon.

2012. okt. 30. 07:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az miért gond, hogy a fiú költözött hozzád? A kapcsolat szempontjából ez szerintem irreleváns, az embereken múlik, hogyan fog működni.

Nálad valószínűleg nem az a gond,hogy a szülőknél vagytok, hanem maga az a tény, hogy összeköltöztetek. Vagy még nem állsz készen egy kapcsolatra, vagy ezzel a fiúval nem szeretnéd ilyen módon összekötni az éetedet. Ezért menekülsz tőle. Magadban kell rendbenrakni a dolgokat.

2012. okt. 30. 07:34
 2/14 A kérdező kommentje:

figyelj! tudod milyen rossz amikor érzed hogy a családi idill én, apám és anyum közt ami volt addig mig össze nem költöztünk. megromlott. fexkó van a családban amióta a párom odaköltözött. semmi nem ugyanolyan es sajnos negatív irányba... ez az ami elgondolkodtat, mert most azon gondolkozom, h megbeszelem vele h folytassuk ugy a kapcsolatot ahogy összeköltözésünk elött, h menjen haza.

De ettől meg tartok valahol, h lehet h most yoonak látom, aztán késöbb xar lesz ... nemtudom. Olyan patt helyzetbe vagyok.

2012. okt. 30. 07:40
 3/14 anonim ***** válasza:
nem árt a kapcsolatnak,ha szülőknél laktok
2012. okt. 30. 07:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Az valóban nem jó, ha feszültséget szül a barátod ottléte. Tényleg meg kellene beszélni, hogy csináljátok vissza a dolgot. Mondjuk a szüleid mondhatták volna előbb, hogy nem szeretnék, ha odaköltözne. Mert abból, hogy feszültség van arra következtetek, hogy a szüleid annyira nem örülnek ennek a helyzetnek. Csak így most duplán kiszúrsza barátoddal, egyrészt megint költözködhet, másrészt senkinek sem esik jól, ha elküldik, ha már egyszer befogadták.
2012. okt. 30. 07:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi is először az én szüleimnél kezdtük. Igaz, mi az összeköltözésünk előtt leültünk négyesben és átbeszéltük az új helyzetet és hogy kinek mibe van beleszólása, minek mi lehet a következménye és hogy a problémákat nem egymás háta mögött, hanem emberi hangon egymással beszéljük meg. Egy ilyen helyzet mindenki számára sok alkalmazkodást és megértést kíván.

Másfél év után volt lehetőségünk külön költözni és az esetleges viták ellenére nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy élhettünk ezzel a lehetőséggel. Sok szülő erre nem hajlandó.

Az első pár hónapban mi is nagyon sokat vitáztunk, apróságokon is. Mint kiderült ez az összeszokás időszaka miatt volt. Lehet, akkor is szóváltások lennének köztetek, ha külön élnétek a szüleidtől. Most egy év alatt nem vitatkozunk annyit, mint az elején.

2012. okt. 30. 07:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért teszed fel ezt a kérdést amikor te magad leírod rá utána a választ?

Az én szüleim mindig azt mondták, hogy ha ahhoz felnőttek vagyunk, hogy együtt éljünk a párommal, akkor ahhoz is legyünk felnőttek, hogy eltartsuk magunkat egy külön lakásban.

Amíg ennek nem jött el az ideje, szó se lehetett arról, hogy a párom hozzánk vagy akár én odaköltözzek a szülei nyakára, mert valljuk be ez nyűg a szülők számára. Megbomlik a családi harmónia ami előtte volt, plusz egy ember kerül a képbe aki lényegében a szülők számára egy "idegen", alkalmazkodni kell hozzá is stb...

2012. okt. 30. 07:58
 7/14 A kérdező kommentje:

Hááát Igen!

Nem avval van a baj, h. a szüleim nem akarták h odajöjjön, mert ők ajánlották fel.

Nincs ebben semmi.. Csak némely helyzet konfliktust szül.

Nem tudom nagyon nehéz ez igy. Ti mit tennétek a helyemben?

2012. okt. 30. 08:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Valamokka?
2012. okt. 30. 08:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Én nem költöznék oda a barátnőmhöz.

Aztán én megbeszélném a párommal, hogy mi lehet a probléma. Ha nincs eredmény felajánlanám a szétköltözés lehetőségét, folytatva a kapcsolatot. Bár ebből egy idő után szakítás lesz...

2012. okt. 30. 08:24
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Árt! Soha nem laknék szülővel együtt.
2012. okt. 30. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!