Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek árt a kapcsolatnak ha a szülöknél lakunk?
1 éve vagyunk 1ütt a párommal 4 hónapja költöztünk össze hozzánk a szülökhöz, és részemről azóta eléggé romlik a kapcsolat már olyan szinten h nem is nagyon akarok vele foglalkozni hanem mindig az egyedüllétet keresem....
Meg a másik az h lány vagyok és ő költözött oda... ez ami nyomaszt hosszútávon.
Tapasztalatból mondom, hogy árt. Nem taglalnám max privibe, de rá ment egy 5 éves kapcsolatom.
22f
és ki kinél lakott?
Én is ugy érzem h amióta összeköltöztünk már nem olyan a kapcsolatunk mint eddig volt. Eddig sem volt valami nagyon felhőtlen, mert akinek az az hazudik.
De rossz. Szüleimnek is megfelelni neki is... 100% ot beleadni a kapcsolatba is meg a szülöknél is mert én erre hajtok mert imádom a szüleimet nagyon. Csak érzem h. nem tudok mindenhol megfelelni... és a párkapcsolat issza a levét elég rendesen....
Szerintem árt.
A saját példámat fogom most leírni.
Én a párommal majdnem 2 éve vagyok együtt. Amikor összejöttünk, anyukám már akkor sem kedvelte a barátomat, azt remélte, hogy minél hamarabb szétmegyünk. Hát nem így lett. Viszont mi azért nem akartunk szülőknél összeköltözni, mert:
1. Én mindig ebben a városban laktam, ahol most is, a pasim pedig egy közeli faluban, de mindketten ebben a városban dolgozunk, így nem lett volna kényelmes a pasim szüleihez költözni a faluba, az én szüleim pedig nem fogadták volna be a pasimat.
2. Rengeteg konfliktus lett volna belőle, ha akármelyikünk szüleihez költözünk, mert eddig mindkét családnál volt egy napi ritmus, amit megszoktak, így mi azt totál felborítottuk volna az odaköltözésünkkel. Engem ugyan szeretnek a párom szülei, de nyilván sok olyan dolog van, amit én máshogy tanultam otthon, így máshogy csinálnám, és ez nekik nem biztos, hogy tetszene, vagy legalábbis fura lenne.
3. Nem utolsósorban pedig amióta albérletbe költöztünk külön, azóta a magunk urai vagyunk, a párom soha nem erőltet semmit, soha nem parancsolgat, ha ma nincs kedvem mosogatni, majd mosogatok holnap (vagy ő megcsinálja helyettem, mert hamarabb ér haza a munkából), tehát senki nem kényszerít semmire, ha épp nincs kedvem valamit megcsinálni, és pl. játszani akarok a számítógépemen.
Úgyhogy mindenképpen azt mondom, hogy ha normális életet akartok élni együtt, akkor ha van lehetőségetek, menjetek albérletbe, mert különben ez a kapcsolat már nem fog sokáig tartani a konfliktusok miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!