Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzést keltene bennetek, ha a barátotok géniusz lenne?
a nyolcaska mond valamit. nekem van egy nagyon okos, értelmes ismerősöm. műszaki egyetemre jár, jövőre diplomázik. az egyetlen gond vele, hogy másról nem lehet vele beszélgetni, kivéve az informatikáról. elég széles látókörű, mindenről van véleménye, de nem fog beszélgetést kezdeményezni pl az indiai nők helyzetéről, vagy a globális felmelegedésről. a természetes érdeklődésem megvan a téma iránt, de mikor azt kezdi magyarázni, hogy ezt meg azt hogyan programozzuk C++ban .. kiakadok :)
én örülnék neki, a gond csak annyi, hogy a legtöbb géniusz az élet többi területén nem stimmel. és most egyáltalán nem a kinézetre gondolok.
nekem eddig hosszú kapcsolatom csak értelmes emberekkel volt. mármint olyanokkal, akik műveltek, intelligensek stb. csak nálam okosabbak jöhetnek szóba :) (egészséges önbizalom: nem könnyű ilyet találni)szeretem, ha tanulhatok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!