Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, milyen érzést keltene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzést keltene bennetek, ha a barátotok géniusz lenne?

Figyelt kérdés
Jó lenne, vagy rossz lenne? Zavarna, vagy büszke lennél rá, hogy iklyen barátod van?
2012. nov. 17. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd megkérdezem az exeket, hogy milyen érzés volt nekik :-D
2012. nov. 17. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Én csak velük állok szóba :) De tényleg!
2012. nov. 17. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:

nem lenne ilyen mert nem kellenék egy zseninek... kivéve ha csak a külső miatt keresne barátnőt (legyen szőke, kerekmellű jóalakú stb.)

nem vagyok egy nagy ész, szóval...

mindegy, nekem tetszene hogy szuperagy, ha nem oktatna ki mindenben

2012. nov. 17. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Ilyenekre gondolsz?:

[link]

2012. nov. 17. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

bocsi :)

2012. nov. 17. 14:42
 6/12 A kérdező kommentje:

#1, ez tetszett. :D

#2, jogos! Te is szuperagy vagy?

#3, nem azt akarom ezzel mondani, hogy aki nem szuperagy, az nem is számbavehető, nem kell mindenkinek szupr agynak lenni.

@idegenkívüli_lény, nem, nem ilyenekre, hanem jóképűekre. :)

2012. nov. 17. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:

ez miért nem jóképű? :D

jóképű nem lehet géniusz :D

2012. nov. 17. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:

attól függ, ez alatt mit értünk.

pl. régen olvastam valahol máshol egy oldalas kommentet egy sráctól, hogy ő legszívesebben az atomfizikáról beszélgetne (de tényleg), és ezt hosszan ecsetelte, hogy de egy buliban nem mehet így oda egy csajhoz, meg ez senkit nem érdekel, ezért van egyedül 2X évesen... na ezzel én sem tudnék mit kezdeni, még ha meg is értem.

de ha pl zene-géniusz lenne, azt tudnám értékelni. viszont az is csak akkor jönne össze, ha neki elég, hogy csak zeneszeretet-szintjén értem meg őt...

2012. nov. 17. 15:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem akartam leminősíteni az ideálod. :D

De, létezik jóképű géniusz is. :P Viszont az igaz, hogy a jóképűek 88%-a nem géniusz. :D

Értem. És, ha nem az lenne a központi téma, akkor jó lenne?

És az már nagyon elviselhetetlen lenne, ha több dologban is géniusz egyszerre?

2012. nov. 17. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
azzal nincs baj, h géniusz! egyáltalán! tisztelendő, meg minden. de ha nem vagyunk közös gondolkodásmód szinten, akkor persze hogy nem lennék vele.
2012. nov. 17. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!