Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi esik/esne a legjobban, amikor mit mond a barátotok, férjetek?
Én válaszoltam arra is, lányként. Miattam van a hepaj? :) Na mindegy, szóval szerintem rossz, hogy a dicséretnek örülünk. Persze, jó az, nem arról van szó, de mennyivel őszintébb és hatásosabb,ha azt mondom: Szeretem azt, aki melletted vagyok, vagy szeretem magunkat így együtt. Vagy szeretem, ahogy a világot látod. De az,hogy neked van a legnagyobb farkad az ismerőseim körében, hááát... szerintem nem túl hízelgő ez a méricskélés.
Nekem az esik a legjobban egyébként, ha a belső tulajdonságaimat dicsérik. Jól esik a "de jól nézel ki ma" is, de az előbbi sokkal tovább tart szerintem. :)
Igen kicsit miattad van,mert kiváncsi vagyok ennyi. :)
Azt,hogy de jól nézel ki,gondolom sokszor mondja a pasid,mert ezt mindenki mondja,ha más nem udvariasságból is. de te mondod Neki? Mivel szoktad dicsérni?
Tényleg újabb kérdés, Hogy dicséritek a Pasitokat!! Milyen pozitiv dolgot mondtok, ami szerintetek jól esik Neki??
Na, akkor válaszolok, annak ellenére, hogy fogalmam sincs:)
Nekem inkább a tettek azok, amik fontosak. A barátom pl rengetegszer mondja, hogy szeret, és jól is esik, de nem látom igazán értelmét annak, hogy óránként elmondja nekem.
Azonban azt, hogy hozzám bújik, szorosan átölel, megpuszil reggel stb, soha nem tudnám megunni. Az a legjobb, mikor mellém fekszik, és csak szorít magához. Na, ha ilyenkor mondja, hogy szeret, az nagyon jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!