Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti barátotok ad pénzt a fogamzásgátlótokba? (Fiúk, ti adtok bele? )
Nagyon jó kérdés, örülök, hogy feltetted! Én pasi vagyok, és mielőtt még nem szedet barátnőm tabit, addig óvszerrel védekeztünk. Nekem nem felelt meg (szorított, szar érzés ...stb.), aztán rátértünk a tablettára. Vannak olcsóbbak, de drágábbak is, amik már enyhe vízhajtó hatásúak (nem hízol tőle, sőt fogysz), de sajna vannak olyan készítmények, amitől felpuffadhatsz, meghízhatsz.
Mivel hosszú évekig a gumit mindig én vettem, most a tabit ő intézi. Bár szerintem az lenne korrekt, ha fele-fele arányban osztodna, de a gumi árába se ad bele a lány! Ha később összeköltöztök, akkor úgyis egy kasszán lesztek, és közösen fogjátok fizetni!
Sokkal jobban megéri a tabi ára, mint az óvszerezés, mert ráadásul ott is figyelni kell dolgokra. Sok év alatt egyszer lyukadt ki a gumi, aztán menni kellett esemény utániért (7500 Ft), na ennek a felét fizettem!
Bár mi gumit használunk, de mivel közös érdek, hogy ne legyen baba, ezért felváltva vesszük az óvszert.
23/L
Óvszert is használtunk, később pedig tablettát. Mindig is felesbe fizettük ezeket a dolgokat.
23l
Szülőkkel érdemes az óvszert megvetetni: elsőre biztosan azt mondják, hogy minek ez neked, korai...de belátják, hogy gondolkozol a védekezésről, ami dicsérendő.
Próbáljátok ki, mentek a TESCO-ba, a pénztárnál vágj bele a kosárba egy óvszercsomagot, aztán a végén úgyis megveszi a szülő!
amikor elkezdtem fogamzásgátlót használni (még fiatalkorú voltam) anyu azzal a kikötéssel vette meg nekem/nekünk, hogy a felét a volt fiúm fizeti. ami szerintem korrekt volt.
aztán később a mostani párommal először felesbe vettük a gumit, aztán a bogyókat is. aztán összeköltözünk jött a közös kassza, szóval közös pénzből lett a gumi véve, mivel nem bírta a szervezetem a fogamzásgátlót... és most közös pénzből fogjuk felnevelni a kicsi babánkat is :) (tervezett baba!!!)
Nem ad bele, apám veszi eü kártyára vagy mire.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!