Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én hülyültem meg vagy csupán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hülyültem meg vagy csupán a világ?

Figyelt kérdés

Tehát, miért van az, hogy a korombeli lányok(18-22)(ÉN: 20/F) sokkal idősebb srácokra buknak? Többször tapasztaltam, hogy egy 17 évesnek 28 éves a barátja. Tehát a kettőjük korkülönbsége átlagba 8-10év.

Egyszerűen elhajtanak a lányok mert nem kezdenek velük "egykorúval". Pedig mások szerint nem vagyok egy ronda típus. Egyszerűen nem értem. Lehet nekem meg 30 illetve 10éveseket kéne betalálnom? Akkor inkább egyedül maradok amíg tudok.:S

2009. aug. 15. 00:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
én is a kocsi, pénz meg önállóságra gondoltam. De mit akar még 18-20 évesen most nem azért? Éljen a szülővel majd ha fősuli megvolt akkor mehet ahová akar. Természetesen az idősebb 30on túli hölgyek urak már igazából mind1 hány év a kor különbség, mert felnőttek, de egy 17-10 éves ne nála 10évvel idősebb pasit keressen már. Én még arra is gondoltam, hogy lehet a saját korosztályába nem talál magához valót, bár ez lehet hülyeség.
2009. aug. 15. 01:47
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Hát a világ sajnos elég rossz irányba változik az biztos, úgyhogy szerintem nem te hülyültél meg.

Ezt sokan csak nagyzásból, feltűnési vágyból csinálják, mert azt akarják, hogy foglalkozzanak velük.

Ha szeretnél kapcsolatot a hozzád illőkkel, akkor teljesen normális vagy, mégha ezzel nem is tudsz feltűnni.

2009. aug. 15. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vettem észre, hogy annyira gyarapodnának ezek az esetek, hogy sokkal idősebb a férfi a kapcsolatban. Vannak, akik hasonló korú fiút választanak, vannak, akik idősebbet és vannak, akik fiatalabb fiút!

De nem kell egyből leribancozni azt, akinek pár évvel idősebb a párja!!!

22/L vagyok, a párom pedig 35 éves. Nem vagyok sem ribanc, sem retardált és a párom sem gazdag! Szegényesen élünk, de boldogan!

Azt tartom betegesnek, ha a párok között 40-50 év a korkülönbség!!!

Visszatérve a kérdésre, aki azért elhajt, mert vele egykorú vagy és ő az idősebbekre bukik, hát, azt fogadd el és keresgélj tovább! Nem hiszem, hogy a környezetedben lévő összes lány irtózik a velük egykorúaktól!

2009. aug. 15. 10:01
 14/21 A kérdező kommentje:
hát sajnálom, hogy nem tudom bizonyítékot mutatni, mert személyesen történik. És ott közlik hogy van barátjuk és XX éves. Én meg inkább ott hagyom, mert már a hátamon feláll a szőr.
2009. aug. 15. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is idősebbekkel szoktam járni, mert a korombeli fiúk néha annyira gyerekesek! Persze nem 8-10 év a korkülönbség, nekem az már bizarr, maximum 3. De nem zárkózok el a velem egyidős fiúktól sem, sőt, a fiatalabbaktól sem, ha elég érettek, nem abban lelik örömüket hogy a haverokkal hülyéskedjenek egész álló nap, hanem velem is foglalkozzon néha.

17L

2009. aug. 15. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk 10 év korkülönbség van a pasi javára.

Soha nem veszekedünk, nem vagyok beteg, ő nem gazdag, nem kigyúrt és nincs 200 centis farka..És mégis igazán szeretem.

17 éves lány vagyok. Arra jutottam, hogy azt választom, aki megbecsül és szeret. Nem akartam egy numera lenni valami csökevényes agyú kisgyereknek, akinek az az életcélja, hogy széthányja magát a legközelebbi bulin...

Ez van. Kimondom: a korosztályomban csak unintelligens, retardált állatokkal találkoztam..és nekem ez nem kell!

Azok a 10-15 ringyók pedig, akik poénból, divatból ráhajtanak valami 20-40 (???) éves pasira... azok pedig nézzenek csak magukba és lássák a szemetet...(azért, ha mindez fordítva történik, az sem igazán kulturált dolog..)

2009. aug. 15. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Teljesen normális 19 éves lánynak találom magam, soha nem voltam még buliban,diszkóban,és igen,idősebb a barátom. A velem egykorúakkal egyszerűen elmegyünk egymás mellett.Egyszerűen a figyelmemet nem kapom fel rájuk, vagy akikkel találkoztam,igen korlátoltak,ebben a korban még erősen dominál a szexualitás,ahogy én észrevettem.Valamint az idősebb korosztály vesz észre.
2009. aug. 15. 15:12
 18/21 anonim ***** válasza:
én 16 éves vagyok,párom pedig 28.soha nem akartam pasizni.ugy gondoltam,a pasik mind hülye állatok.aztán szerelem lett.most együtt élünk.Szóval nehidd,hogy mindig divat.csak majdnemmindig.
2009. aug. 15. 18:39
 19/21 A kérdező kommentje:
16? a pasid meg 28? Gondolom lassan szülsz neki gyereket is. Nála már lassan az jön.
2009. aug. 18. 09:52
 20/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok.nem,mivel egyikünk sem akar sem most sem később gyereket.egyszerűen csak szeretjük egymást.ha van olyan ember,aki tudja ezt irányitani az jelezze.szerintem a szerelmet nem lehet.

egyébként az olyan lányokat,akik egyéjszakásra vagy csak vagánykodásra jönnek össze idősebb pasival,énis elitélem.vagy nemis elitélem,inkábbcsak"nem szimpatizálok ezzel az életmóddal".főleg ilyen korban.

a mi történetünk sajnos akár egy rómeó és júlia sztori is lehetne,mert a családok háboruztak.nemjó.

mint már irtam nem olyan szándékkal jöttem össze vele hogy huu most legyen egy pasim,hanem (bármennyire is próbáltuk visszafogni)egymásba szerettünk.és ez igyvan mai napig is.egyre jobban és jobban.és boldog vagyok hogy vele élhetek.

2009. aug. 19. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!