Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hülyültem meg vagy csupán a világ?
Tehát, miért van az, hogy a korombeli lányok(18-22)(ÉN: 20/F) sokkal idősebb srácokra buknak? Többször tapasztaltam, hogy egy 17 évesnek 28 éves a barátja. Tehát a kettőjük korkülönbsége átlagba 8-10év.
Egyszerűen elhajtanak a lányok mert nem kezdenek velük "egykorúval". Pedig mások szerint nem vagyok egy ronda típus. Egyszerűen nem értem. Lehet nekem meg 30 illetve 10éveseket kéne betalálnom? Akkor inkább egyedül maradok amíg tudok.:S
én ezt mondom, hogy ez a trend, de ez már szánalmas.
Lassan a 29éves gyereket szeretne és pont egy 18 évestől? hejha. Lemegyek a játszótérre:D
hát igen érdekes...... van két 16éves ismerősöm,akik ugyan ezt csinálják... egyiknek 27 a pasija.. másiknak 32:S
szánalmas:(
18/L
00:36-as vagyok.
Ne haragudj, de sztem pont nem ez a trend. Régen pl. elképzelhetetlen volt, h a nő idősebb legyen, ma meg már szinte ugyanannyi, mint a fordított eset. Nagyszüleimet tekintve is az egyiknél 6, a másiknál 9 év a korkülönbség (a férfi az idősebb). Igaz, ma már minden féle verzió létezik, de ez pont nem annak a jele, h létezik bármiféle trend is. De ha létezik is, én állandóan azt tapasztalom, h a körülöttem levő fiúk csak korukbelieket, a lányok meg maguknál idősebbeket tudnak elképzelni...
Sajnos ezt én sem értem, hogy a lányoknak ez miért jó... Én 20 éves lány vagyok. A mostani barátom 19.
De 18 évesen volt 16 éves barátom... Sőt, szinte az összes fiatalabb volt nálam 1-2-3 évvel, maximum egyidős volt... De idősebb SOHA. És nem is tudnám elképzelni.
Amúgy szerintem a kis csitrik azért buknak az idősebb pasikra, mert azoknak általában már önálló életük van, saját lakás, saját kocsi, meló, stb... És szeretik magukat eltartatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!