Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiúk! Hogy élitek meg ha a barátnőtök a társaságotokban magassarkút hord? Lányok ti vesztek fel?
Lassan itt a gólyabál és a barátom akkora mint én. A ruhámhoz viszont mindenképp kell magassarkú mert hülyén néz ki nem abban...
Nektek milyen érzés mikor a barátnőtök nagyobb nálatok?
Megalázó? Vagy büszkék vagytok rá hogy még egy ilyen magas lányt is meg tudtatok hódítani? Vagy hogy? :)
Köszönöm a válaszokat
Szerintem nem gáz, ha a csaj magasabb, sőt, nekem tetszik. :D
15/f
Ezt tőle kéne megkérdezni. Az én barátom például nagyon zavarja, és meg is kért, hogy ne hordjak, max. törpesarkú cipőt, ha vele megyek valahova. Ezért nem veszek fel magasat. Ha nem zavarná, akkor felvennék.
Szóval azt próbáld megtudni, hogy konkrétan a te barátodnak mi a véleménye erről. Mert lényegtelen, ha itt tízből tíz embert nem zavar, ha ő emiatt rosszul érzi magát és feszeng egész este.
Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok kicsi. Horhat' magassarkút így sem lesz magasabb nálam.
175 alatt - "Tőőőrpék a diszkóban" :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!