Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyok! Volt már olyan, hogy azért szoptátok le a férjeteket, hogy nehogy megcsaljon benneteket?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 07:56
1/15 anonim válasza:
Ezt hogy képzeled? Apa bejelenti, hogy: "Kisanyám, ha nem szopsz le, akkor félredugok?" :-D
2/15 anonim válasza:
Nem! Szerintem az orális szex a szeretkezés része, nem pedig érdek. Biztos van olyan aki meg teszi érdekből is, de én nem tartozom ezek közzé.
3/15 anonim válasza:
Eszembe sem jutna,emiatt orálisan kielégíteni.Ha akar félredugni szabad az út tegye,szabad akarattal rendelkezik.
4/15 anonim válasza:
Soha nem szoptam és nem is szopnám le a férjemet! Igaz, ez neki sem jutna soha eszébe! Normális módon is jó a nemi életünk!
5/15 anonim válasza:
4-eske, az orális szex az mióta nem normális? :D Micsoda prűd nők vannak, anyám! Remélem az ilyen nem lepődik meg, ha más sz*pkodja a férje f*szát :))) (Igen nyugi, mindegyik pasi szereti)
Én azért szopom le, mert szeretem, ennyi. De olyan volt már, hogy mielőtt elment sörözni, extra durván kielégítettem, hogy ne legyen kedve máshoz. ;)
6/15 anonim válasza:
#4:
Mindig megdöbbenek, hogy milyen nulla szexuális kultúrával rendelkező emberek is élnek közöttünk ...
7/15 anonim válasza:
Tény, hogy a jó szexuális élettől erősödik a kapcsolat, a házasság, de nem számításból szoktam ilyesmit csinálni, hanem örömszerzés céljából. Meg szeretem is csinálni.
8/15 anonim válasza:
nem tudom mért kell támadni a 4-est ha nekik így jó. Mellesleg az én párom se szereti az orált. ( van olyan pasi aki nem szereti) Amúgy ha egy pasi azzal kezdi hogy nála az alap én meg azt mondom hogy a másik tisztelete az, és elmehet a francba. Nem lehet így semmit elvárni, ha egy csaj leszop azt minimum értékeld, mert új hír se@gfejek, nem mindegyik nő élvezi. A szexuális kultúrával meg nem ott van a baj ha nem veszi a szájába hanem amikor megfeletkeztek róla hogy a másik is ember és ne adj isten neki nem biztos hogy jó az amit te akarsz.
9/15 anonim válasza:
szexuális kultúra? művelt szex? :D de egyébként egy olyan lány aki nem szop le, azt kihajítanám a semmibe
10/15 anonim válasza:
Egyébként én is dobtam azért pasit, mert nem nyalt ki soha. Ha valakinek úgy teljes a szex, hogy orális szex is van, annak hiányérzete lesz, ha elmarad. Persze nem kötelező, de hogy valaki sose csinálja, az nekem nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!