Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexelni szeretnék, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni szeretnék, de nem tehetem a korom miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A koromat nem szeretném mondani elég fiatal vagyok. De van barátom és már hónapokig együtt vagyunk. Az előtt is együtt voltunk csak mindig szakítottunk valami baromság miatt. Nagyon szeretjük egymást meg minden. Ő 2 évvel idősebb tőlem. Bár idősebb lennék a koromtól mert az a helyzet, hogy én már nagyon szeretnék szexelni! Csak nem engedhetem meg magamnak a korom miatt. :/ Segítsetek mit csináljak.? :( Már nagyon szeretném.És sokszor fel is izgulok rá és érzem, hogy ő is szeretné..
2012. nov. 15. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De a korodat elárulhatnád, mégis be tudjunk határolni, mi a sz@rt kell titkolózni a koroddal? És ha mit tudom én 11-14 év között vagy, ki nem sz@rja le! Más is irkál ilyeneket ilyen fiatalon...
2012. nov. 16. 22:49
 12/12 anonim válasza:
Azert nem mindegy,h mennyire vagy fiatal,ha esetleg azert nem szexelhetsz,mert a tested meg nem ert meg ra,akkor meg eszedbe se legyen a szex. Ha azert nem szexelhetsz,mert buntudatod lenne,amiert fiatal vagy,akkor viszont ez hulyeseg. Szerintem ez nem korfuggo,ha peldaul 15 ev korul vagy es szeretitek egymast a baratoddal,es kivanjatok es ,akkor ez termeszetes dolog,h lefekszetek. Bar abbol kiindulva,h sokszor szakitottatok...szerintem az nem lehet vmi jo kapcsolat,ha mar egyszer is szakit az ember,akkor ott megtorik valami,nem hiszem,h az megoldas lenne,h lefekszetek. De te erzed,ha most ennyire nagy benned a vagy,akkor hamarosan ugy is meg fog tortenni ezt te is tudod,csak megerositest akartal kapni itt erre. Nem rosszindulatbol,hanem tapasztalatbol mondom.:)
2013. ápr. 9. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!