Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy olyan csajt becsábítani, akiről tudod hogy szeret/szeretne szexelni?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek és irjátok le mert én ismerek egy ilyesmiféle csajt. Köszi!2012. nov. 14. 19:37
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem úgy kell, hogy megfogod jobb kézzel a bal lábát, gyorsan kirántod, erre a csaj elesik. Na ha ezzel megvolnánk, következő lépésként azt kell csinálnod, hogy behúzod egy konténer mögé és fülpiszkálóval simogatod a szemöldökét, de kizárólag jobbról-balra. Erre a csajnak ketté fognak állnak a fülei. Ekkor adnod kell neki egy sebtapaszt. Ééééés ekkor a csaj már be is van csábítva. Remélem tudtam segíteni:)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem
2012. nov. 14. 20:19
3/4 Syrakusa válasza:
Szép halkan,észrevétlenül odaosonsz mellé majd előveszed a farkad és az arcához közelítesz oldalirányból Vele kb orr magasságban,mikor már majdnem odaért az arcához hirtelen tiszta erőből rátaposol a lábára..........A hatás nem marad el :-)
Ez természetesen csak akkor működik ha a leányzó ül..... XD
4/4 anonim válasza:
Fogsz egy nagy kalapácsot finoman tarkón b*szod vele, majd sütsz neki nápolyit, és odavizelsz a hátára tádámm, kész is, be van csábítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!