Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretne akkor elutazna hozzám?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk egymással és jó esetben hetente látjuk egymást, rosszabb esetben kimarad 2-3 hét is. Én dolgozom, a barátnőmnek jelenleg nincs sok dolga mivel befejezte a sulit és még nem dolgozik. Tehát ráér.

Én nem tudok akármikor odautazni hozzá, mert nekem van munkahelyem. Ő viszont eljönne hozzám az albérletbe pár napra, ha igazán akarna látni, nem? Igaz, hogy napi 8 órát dolgozom, de legalább akkor együtt tudnánk lenni pár órát és együtt is kelnénk/feküdnénk azon a néhány napon.

Ki hogy van ezzel? Én reagálom túl?

2012. nov. 11. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Két oka lehet:

1. Felmenne, de nincs pénze hozzád utazni. Csak nem meri neked megmondani.

2. Nem engedik meg a szülei, vagy valaki tiltja tőled.

3. Tényleg nem jelentesz sokat neki.

2012. nov. 11. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Van pénze, és nem gyerek már, hogy a szülei ne engedjék. Vagy tényleg én gondolom semmiségnek az elutazósdit, ha 2 ember szereti egymást?
2012. nov. 11. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nem sok amit kersz.

Söt ezt kerned sem kene.

De ezt kerdezd meg töle. Ha nem kepes ennyit megtenni ertetek akkor, nem erdemel meg teged.

De most komolyan...

Persze lehet mäs oka van, de ha nincs akkor ...

Tenyleg mond meg a szemebe, hogy miert nem, hivd fel.

2012. nov. 11. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi más oka lehet még?
2012. nov. 11. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőle, miért nem jön fel hozzád? Lehet azt várja, hogy te menj, mivel te vagy a férfi. Vagy hogy te hívd magadhoz.

Majd megmondja, hogy mi van.

2012. nov. 11. 15:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Volt már itt hétvégén, meg én is hétvégén járok oda. De ennyi idő után azért elvárható lenne szerintem, hogy csak úgy eljönne hozzám, ha nem érek rá a munka miatt, és hiányzom neki.
2012. nov. 11. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Beszeld meg vele
2012. nov. 11. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Van kocsija? Mert vonaton én se szivesen utazgatnék :S
2012. nov. 13. 14:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Családnak van autója, de nem hiszem, hogy ekkora távra csak úgy odaadnák neki. De nem az utazással van a gond, mert az megteszi hétvégén is. Hanem azzal, hogy hétköznap nem jönne el hozzám, ha nincs semmi dolga.
2012. nov. 13. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle nagyon kedvesen, hogy lenne-e kedve eljönni hozzád. Ha nem igazán fogadja lelkesen az ötletet, kérdezz rá, mert úgyis csak ő tudja igazán, hogy mit akar és mit nem, a többi találgatás.
2012. nov. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!