Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretne akkor elutazna hozzám?
Fél éve vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk egymással és jó esetben hetente látjuk egymást, rosszabb esetben kimarad 2-3 hét is. Én dolgozom, a barátnőmnek jelenleg nincs sok dolga mivel befejezte a sulit és még nem dolgozik. Tehát ráér.
Én nem tudok akármikor odautazni hozzá, mert nekem van munkahelyem. Ő viszont eljönne hozzám az albérletbe pár napra, ha igazán akarna látni, nem? Igaz, hogy napi 8 órát dolgozom, de legalább akkor együtt tudnánk lenni pár órát és együtt is kelnénk/feküdnénk azon a néhány napon.
Ki hogy van ezzel? Én reagálom túl?
Két oka lehet:
1. Felmenne, de nincs pénze hozzád utazni. Csak nem meri neked megmondani.
2. Nem engedik meg a szülei, vagy valaki tiltja tőled.
3. Tényleg nem jelentesz sokat neki.
Nagyon nem sok amit kersz.
Söt ezt kerned sem kene.
De ezt kerdezd meg töle. Ha nem kepes ennyit megtenni ertetek akkor, nem erdemel meg teged.
De most komolyan...
Persze lehet mäs oka van, de ha nincs akkor ...
Tenyleg mond meg a szemebe, hogy miert nem, hivd fel.
Miért nem kérdezed meg tőle, miért nem jön fel hozzád? Lehet azt várja, hogy te menj, mivel te vagy a férfi. Vagy hogy te hívd magadhoz.
Majd megmondja, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!