Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az a pasi kell nekem, aki nem lehet az enyém?
Figyelt kérdés
Pedig annyi pasi akar engem, ráadásul ők is kedvesek, aranyosak, de engem mégsem ők vonzanak. Tudom, hogy ők megbecsülnének, hűségesek lennének hozzám, nekem mégis a full helyes pasik jönnek be, akikért minden nő bolondul....2012. nov. 15. 20:15
11/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valahogy nem kell értük megküzdenem, mert "könnyen az ölembe hullanak". Hamar belém habarodnak. Pedig tudom, hogy rendesek, hűségesek, van köztük jóképű is, de nem tudom megmondani, nem kellenek. Nincs benne semmi kihívás. Azok a pasik, akik meg kellenének, olyanok, hogy nem tudnának megállapodni egy nő mellett. Szexre jó lennék, de annál én többet akarnék.
2012. nov. 15. 21:45
12/21 anonim válasza:
hát akkor majd szépen felnősz és megoldódik a problémád...
13/21 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy az olyan pasik jönnek be...
2012. nov. 15. 21:48
14/21 anonim válasza:
Kérdést föltevő. Erről beszéltem, ez egy emberi tulajdonság. Mindig az kell, amit nehéz megkapni, mert annak van értéke.:)
Nyomj egy lájkot ezért a dumámért, mert ma már így is szépen leamortizáltak odaát:D
15/21 anonim válasza:
Nem kaptam. Na mindegy, azért remélem sikerült egy kicsit megfejteni ezt a rejtélyt.
16/21 anonim válasza:
Átérzem helyzetedet, de lehetne rosszabb is: pl. Ha azoknak a pasiknak tetszenél, akik mindenki másnak tetszenek jól néznek ki, király baráti körük van stb. Es mindenki hülyének néz, hogy miért mondasz nekik nemet, mert ok mindenki álma.... Neked viszont egyáltalán nem jönnek be a csogatyas fiúk...
17/21 anonim válasza:
"Ha helyes pasid van, az visszaigazolást is jelent, hogy jó csaj vagy"
Mondom, csak az a bajod, hogy fiatal vagy.
18/21 anonim válasza:
Értem a problémádat én fiú vagyok és nekem is szinte csak a lányok krémje jön be. Ez évente jelent egy lehetőséget számomra mert elég nehéz őket elérni. Ha visszaigazolást akarsz akkor menj el egy szépségversenyre. Ha ott nem sikerül nyerned akkor szerintem adjál le egy kicsit az elvárásaidból. Egyébként hány éves vagy?
19/21 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
Sokan mondják hogy csinos vagyok, de igazából én a belsőm miatt tartom magam értékesebbnek, és ezért gondolom azt, hogy jó pasit érdemlek.
2012. nov. 30. 15:41
20/21 anonim válasza:
nekem is ilyen kell.....sosem lehet az enyém kb már felesége van majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!